AOC pristatys naująjį išlenktą „AGON“  monitorių parodoje „IEM Katowice 2018″

Amsterdamas, 2018 m. vasario 20 d. – šių metų „Intel Extreme Masters“ parodoje Katovicuose, monitorių bendrovė AOC pademonstruos konkurencingiausią žaidimų monitorių asortimentą, kada nors dalyvavusį esporto renginiuose. Tikėdamiesi daugiau nei 100,000 renginio lankytojų, AOC sudomins žaidėjus ir Europos aistringiausiai esporto auditorijai pristatys specialaus leidimo, visiškai juodą, išlenktą „AG352UCG6″ modelį.

 

Prasidėjus 11-ąjam sezonui, Katovicai ir vėl priims esporto aistruolius vasario 24–25 dienomis į parodą „IEM Expo“, o taip pat kovo 2–6 dienomis  –  į „Intel Extreme Masters“ turnyrą, kurio prestižinių dalyvių sąraše ne kas kitas, kaip 16 geriausių pasaulio profesionalių „CS:GO“ komandų, kurios varžysis dėl milžiniško 500,000 USD prizinio fondo liūto dalies. Tarp jų yra AOC remiama prancūzų super komanda „G2 Esports“, kuri vyks į turnyrą puikiai parisuošusi po intensyvių savaičių, praleistų žaidimų treniruočių stovykloje prie žaibiško greičio „AOC AG251FZ“ monitorių, kurie gali pasigirti 240 Hz atsako dažniu ir 1 ms įvesties delsa.

Kovo 2–6 dienomis tarp varžybų etapų, lankytojai galės aplankyti AOC partnerį „Alsen“ jų stende (vieta: B2), kur bus galima trumpai pasikalbėti su G2 profesionalais ir gauti jų autografus. Be to, AOC ir „Alsen“, o taip pat AOC partneriai „Komputronik“ ir „Corsair“ (vieta: A7) dalyviams vietoje išdalins daug dovanų, įskaitant AOC žaidimų monitorius.

„AOC AG352UCG6 Black Edition“ siūlo 3440 x 1440 pikselių raišką, 120 Hz dažnį ir  „G-Sync“ palaikymą

 

 

Patirkite meistriškumą žaidimų srityje

Per du savaitgalius, kupinus esporto renginių, lankytojai turės išskirtinę galimybę paliudyti naujojo išlenkto „AG352UCG6 Black Edition“ monitoriaus ir jo įspūdingos 35 colių dydžio įstrižainės ekrano panelės viešą debiutą žaidimų veiksme „Alsen“ stende (B2). Šis specialaus leidimo, visiškai juodas monitorius pasižymi 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir UWQHD (3440×1440 pikselių) raiška, sukuriančia labiausiai įtraukiantį žaidimo potyrį. Dėka integruoto „G-Sync“ palaikymo, „AG352UCG6 Black Edition“ modelis atkuria vaizdus puikiai suderintus su „NVIDIA“ grafikos procesoriumi (GPU), kas garantuoja, kad bus išvengta įvesties delsos ir vaizdo trūkčiojimo. Naudingi priedai, tokie kaip „AOC Flicker-free“ technologija, ištraukiamas ausinių laikiklis ir „AOC Shadow Control“ sprendimas paryškina „AG352UCG6″ modelio į esportą ir funkcionalumą orientuotą savybių rinkinį, todėl AOC naujausias „AGON“ serijos papildymas taip pat yra ir vienas patraukliausių.

Planuojama pristatyti į prekybą 2018 m. gegužę.

19 Komentarai

  1. Minde parašė:

    AG352UCG6 Black Editio patraukliai atrodo

    • Minde parašė:

      prie jo raso 100Hz, kai prie black edition 120Hz. Tas 20Hz cia OC, ar kur nors rasybos klaida, ar isties skirtingi ar skirtingai atrakinti ekranai?

    • Minde parašė:

      kiek ziurejau review, kandidatas buti mano monitoriumi. Gerai kad ta kaledine eglute apacioje ekrano galima isjungti.
      Tik kodel tos kojos siauros. Jei butu platesnes, butu galima klaviatura nustumpti/pastumpti po jomis.

      Kaip teko bendrautu su vyr dizaineriu musu imones: kol pasaulis daro s…da, mes turesime darbo.

  2. BC00 parašė:

    Pas original nėra OC galimybės. Šiaip kai tokia kaina, tai ant visų tų kojų reikėtų nusišvilpt.. 🙂

  3. BC00 parašė:

    Šitu nesidomėjau, bet didžiausia liga yra low transitions tarp kai kurių spalvinių gradientų, tai faktas.

  4. Neveris parašė:

    Vemti vercia jo dizainas….vien bezeliai tikras AOC kosmaras guobu gatveje 🙂 Nera ka lygint prie mano samsungo 🙂 isvaizda vieni vartai. Pas mane sukasi 1080 Ti su Freesync moniku CF 791, kadangi palaiko daugely geimu apie 100 fps, jokiu G syncu nereikia, tysia kaip reikalas.

  5. Neveris parašė:

    Nu man gavosi samsung cf 791 nusipirkti uk be pvm, tai kainavo apie 650 svaru, kaip tuo metu prase 850….pavyko nusipirkti be bugu ar kazkokiu flickeriu, kur daugiau buna su radeonais ten bedu,nes freesync… Kadangi 1080 Ti tysia daugely geimu 90-120 fps , g sync nereik, nes niekas netyrina..siaip laukiau tu nauju Asus kur 200 hercu , bet kaip isgirdau ,kad kaina bus arti 2k, nusprendziau ,kad neverta.

  6. BC00 parašė:

    Tiesa, pradžioj CF791 labai flickerino, gal susitvarkė gamykloj su nauja revizija, nors visai neseniai mačiau prie kažkokių Radeon tvarkyklių notes, kad geresnis suderinamumas būtent su CF791 dėl flicker. O Asus 200 Hz/HDR paskutiniom žiniom nusikelia į gruoždio mėnesį…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.