AOC sujungia jėgas su „Red Bull Racing Esports“

AOC sujungia jėgas su „Red Bull Racing Esports“

Amsterdamas, 2021 m. vasario 11 d. –  Monitorių specialistas ir pasaulinis žaidimų monitorių lyderis AOC plečia savo bendradarbiavimą su žaidimų milžine „Red Bull“ remdamas jos simuliacinių lenktynių padalinį „Red Bull Racing Esports“.

AOC tiekia daugybę aukščiausio lygio monitorių „Red Bull Racing Esports“ vairuotojams, kad padėtų jiems testavimuose. Be to, „Red Bull Racing Esports“ Erena Milton Keynes mieste, JK, yra pilnai aprūpintas AOC monitoriais, tokiais kaip „AOC AGON AG273QZ“ arba išlenktas „AOC AGON AG273QCX“. Pasinaudodama „Red Bull Racing Esports“ žiniomis AOC siekia toliau plėsti savo portfelį ir parengti kuo geresnius monitorius simuliaciniams lenktynininkams.

AOC jau seniai bendradarbiauja su „Red Bull“, teikdamas paramą įvairiuose turnyruose, pasitelkdamas savo geriausias savybes turinčius monitorius tokiuose žaidimuose kaip „League of Legends“ ir „Counter-Strike: Global Offensive“. Atsižvelgdamas į šiuo metu vis populiarėjantį simuliacinių lenktynių reiškinį, AOC tikisi aprėpti kitą šaką konkurencingų žaidimų pasaulyje ir palaikyti „Red Bull Racing Esports“ vairuotojus išlaikydami jų dominavimą.

Greičiausi buliai pasaulyje tobulėja
„Red Bull Racing Esports“ lenktynių sudėtyje yra vieni geriausių talentų visame pasaulyjeJų vairuotojai dvejus metus iš eilės laimėjo komandinį čempionatą „F1 Esports Pro“ serijoje. Žvaigždžių lenktynininkas Sebastian Job buvo vainikuotas „iRacing“ pasaulio čempionu 2020 m., iškovojęs „Porsche TAG Heuer Esports Supercup“ vardą, o „Forza“ komanda parsivežė „LeMans Esports“ titulą.

AOC didžiuojasi galėdamas pagerinti lenktynių divizioną ir oficialią komandos vietą, kad dar labiau pagreitintų jų pasirodymą: „Red Bull Racing Esports“ simuliaciniai lenktynininkai jau įrodė savo įgūdžius ir polėkį, kad pasiektų viršūnę. Gaudami jų atsiliepimus, mes siekiame toliau pritaikyti AOC monitorius simuliacinių lenktynininkų poreikiams ir kartu su jų talentais nuolat kelti savo rezultatus į aukštesnį lygį“, – sako Stefan Sommer, AOC rinkodaros ir verslo valdymo direktorius.

Su tinkama įranga link apdovanojimų pakylos
Monitoriai yra labai svarbus simuliacinių lenktynių elementas, turintis pateikti puikų lenktynių trasos vaizdą ir leisti naudotojui stebėti kitus vairuotojus. Monitoriaus ekranuose vaizdai taip pat pateikiami itin greitai, nes kiekviena milisekundė gali suteikti pranašumą el. sporto pasaulyje. Kiekviena disciplina įgauna pranašumą turėdama skirtingus monitorius. „Red Bull Racing Esports iRacing“ komanda teikia pirmenybę trigubiems arba keturgubiems monitorių deriniams, „F1″ divizijai reikalingas vienas plokščias ekranas, o „V10-R“ vairuotojai pirmenybę teikia vienam išlenktam plačiaekraniam monitoriui.

Oliver Hughes, „Red Bull Racing“ vyriausiasis rinkodaros vadovas, komentuoja: „AOC partnerystė siejasi su visais mūsų simuliacinių lenktynių programos aspektais. Tokiame konkurencingame eSporte dešimtosios ir šimtosios sekundės dalys yra svarbios, todėl didelis atnaujinimo dažnis ir žaibiškas atsako laikas yra labai svarbus mūsų vairuotojams tam, kad jie būtų rikiuotės priekyje. AOC aukščiausios klasės žaidimų monitoriai yra sukurti žaidimams ir mūsų vairuotojams suteikia konkurencinį pranašumą. Mūsų naujoji specialiai sukurta eSporto treniruočių zona „Red Bull Technology“ komplekse, esanti Milton Keynes yra aprūpinta apdovanojimus pelniusiais AOC monitoriais, suteikiančiais komandai įrangą, kuri atitinka ambicijas ir aukštus treniravimosi bazės standartus.“

AOC yra pasirengęs aplenkti konkurentus ir padėti „Red Bull Racing Esport“ simuliacinių lenktynių talentams išsikovoti naujus čempionų titulus.

Daugiau informacijos galite rasti AOC žaidimų oficialioje svetainėje arba sekti AOC žaidimus „Facebook, „Twitter arba „Instagram. Be to, galite apsilankyti „Red Bull“ oficialiame pagrindiniame puslapyje ir jų „Facebook, „Twitter arba „Instagram socialiniuose tinkluose.

2 Komentarai

  1. Nukainotas parašė:

    Man čia AOC antireklama. Žalingų produktų gamintojus turėtų smerkti, o ne bendradarbiauti su jais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.