AOC naujovė – USB jungtimi varomas monitorius

Tik tikriesiems technikos entuziastams žinoma kompanija AOC, kuri užsiima televizorių ir monitorių gamyba, pristato naujos kartos Full HD rezoliucija pasižyminti monitorių, kuris energija ims ne iš bet ko, bet iš kompiuterio USB jungties.

Pranešama, jog AOC e2251Fwu vardą turintis monitorius pasižymi 22 colio įstrižainės LED galinio apšvietimo ekranu, kurio rezoliucija yra 1920×1080 taškų, o atsako laikas viso labo 5ms. Tai nėra kažkas tokio nematyto, išskyrus tai, jog monitorius varomas USB jungtimi, kas išties neįprasta.

Daugiau informacijos apie patį produktą kompaniją nenurodė, tačiau jį pristatys artėjančioje CES 2012 parodoje, kurios startas kitą savaitę. Tiesa, apie prieinamumą ir kainą kompaniją pakalbėjo. AOC e2251Fwu pasirodys jau vasario mėnesį ir kainuos 200 JAV dolerių.

16 Komentarai

  1. Keoz parašė:

    Tikiuos ir vaizdą perduoda per USB

  2. Jordan parašė:

    Kokia dar nesamone susapaliosi? 🙂 Taupus monikas ir tiek 🙂

  3. Keoz parašė:

    Tai koks tikslas per USB duoti nei kabeliu sumažėja nei ką, tik užema vieta kompiuterį. Programiškai būtų įmanoma lengvai perkelti video iš vaizdo plokštės per USB ir eitų 1 kabelis į pc.

  4. SB parašė:

    Keoz>Taip, ir vaizda perduoda per USB jis.

  5. simple parašė:

    Rašo, kad AOC e2251FWU Deluxe per USB ir kavą pilstys.

  6. ToBeX parašė:

    o neitu, perprogramuot i alu?

  7. city50 parašė:

    (rofl) nu zmones jus pavarot. Manau nesieks 250cd/m per tuos usb 5v. Pamenu naujiena apie usb portus su 120w ar pan. tai ir be to jau monikus jungs 😀

  8. Kestas28 parašė:

    usb pralaidos užteks perduot vaizdą kokybišką? abejoniu kelia

  9. simple parašė:

    Kęstai, SB tyčiojasi iš Keoz 🙂 Vien dėl monitoriaus VGA nepradės vaizdo siųsti į USB lizdus, o ir USB3 spartos vargu ar užtektų.

  10. Keoz parašė:

    \"The new e2251Fwu boasts a 22-inch LED backlit display and receives both power and signal solely through a USB connection\"

    Ekspertai jūs, kartais logiškai pamastykite, o geriausia google įsijunkite

  11. Kestas28 parašė:

    na nežinau kai ten yra bet man atrodo kad usb pralaida per maža perduot vaizdui, bent jau usb 2.0

  12. simple parašė:

    Būtent pamąstęs, o ne prisiskaitęs tai ir parašiau. JEIGU tai ne rašybos klaida, tai man būtu velniškai įdomu sužinoti kaip iš VGA jie ruošiasi siųsti vaizdo signalą į USB?

  13. SB parašė:

    Simple>Sutinku, kad tai – kažkokia nesamone. Keoz parašiau su šokia tokia ironija atsakymą, kiek aš supratau, tai jie tik per USB maitins ekraną. Reikia sekt CES naujienas, gal daugiau apie šį keistuolį sužinosim.

  14. Kestas28 parašė:

    Nebent tik užmaitinti, bet tada kaip spęju pakils psu apkrova

  15. simple parašė:

    Ne tik tai. Sistemose su daug USB įrenginių tikrai kils problemų. Aš jau dabar neišsiverčiu be USB Hub\’o (su atskirų maitinimu), tai dar pajungus tokį monitorių apskritai pražūčiau.

  16. city50 parašė:

    VGA yra analoginė jungtis, tai VGA signalą siųsti per USB būtų nesąmonė. Skiatmeninį signalą per USB3 visai manau būtų galima, tik reiktų gero soft, o gal net spec. chipo. DVI ir USB3 tikėtina. USB3 5Gbit/s, o DVI 4.95Gb/s

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.