„Apple“ pradeda sulenkiamų telefonų projektą, bet realių įrenginių dar ilgai teks laukti

Pranešama, kad „Apple“ kreipėsi į bent vieną komponentų tiekėją Azijoje, nors sulenkiami prietaisai dar tik pradedami kurti. Tačiau šaltiniai nesitiki, kad sulenkiamas „iPhone“ bus paruoštas masinei gamybai 2024 ar 2025 m., todėl anksčiausia galima pateikimo rinkai data yra 2026 m. Net ir tada, darant prielaidą, kad iki to laiko neiškils jokių nenumatytų problemų. Taip pat visiškai įmanoma, kad projektas niekada neišvys dienos šviesos, jei jis neatitiks „Apple“ standartų.

Manoma, kad „Apple“ su sulenkiamo „iPhone“ idėja žaidžia mažiausiai nuo 2018 m. „MacRumors“ pažymi, kad Tim‘as Cook‘as esą teigiamai reagavo į „iPhone“ su 7 colių ekranu demonstraciją, tačiau teigiama, kad bendrovei nerimą kelia techniniai iššūkiai, taip pat galimybė pasiūlyti pakankamai patrauklių funkcijų, kad būtų pateisinta aukšta kaina.

3 Komentarai

  1. Unknown123 parašė:

    Aš vienas nepagaunu kokia tokių telefonų prasmė? Kokia nauda turėti atlenkiamą telefoną?
    O jei norit Fold tai už tokią pačią kainą gerą telefoną ir normalią planšetę nusipirkti geriau.

    Jie gi dar ir iš plastiko gaminamais ekranais, tai susibraižo baisiai greitai.

  2. zirnis parašė:

    Kiek zinau yra zmoniu, kuriems svarbu tureti kas naujausia, pazangiausia, tai gal jiems cia skirta, ar siaip visokie neadekvatus fanboy turi tokius pirkti, kad pagristi koks advanced ju garbinamas gamintojas. Reguliariaus dydzio iphone man yra pats tas, apie 8mm storis, jei reiktu isidet flip i kisene tai tikrai labiau matytysi storis, klausimas ar bus patogu 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.