Apple iPad pagaliau „suvalgys“ daugiau nei vieną aplikaciją

Apple produkcijos fanatikai turbūt labiau laukė šio įvykio, nei naujo žaisliuko, pavadinto iPhone 5 ar iPad 2. Kompanija pranešė, kad pristato iOS operacinės sistemos atnaujinimą, kuris pagaliau leis iPad planšetui „suvalgyti“ daugiau nei vieną aplikaciją.

Ir taip magiškas ir revoliucinis produktas, tai yra populiariausias pasaulyje planšetas Apple iPad, pagaliau sugebės veikti su daugiau nei viena aplikacija vienu metu, o tai dar viena ypatybė, dėl kurios būtina įsigyti šį gaminį. Tiesa, naujasis iOS 4.2 atnaujinimas galimas ne tik iPad. Jį taip pat gali įsidiegti iPhone 3G, 3GS ir 4 turėtojai, iPod Touch turėtojai.

Kalbant apie kitas naujas savybes, reikėtų paminėti žaidimas skirtą Game Center aplikaciją bei naujas AirPlay ir AirPrint funkcijas, kurios leis bevieliu ryšiu susijungti su kitais jūsų turimais Apple gaminiais, kaip kad Apple TV. Naujasis operacinės sistemos atnaujinimas taip pat tūrėtų kiek paspartinti 3G veikimą, tas OS atsinaujinti yra verta.

7 Komentarai

  1. SoTOP parašė:

    Kiek sarkazmo 🙂

  2. Pasisiauses parašė:

    Nerimtai tu čia, SB, pasirodei 🙂

  3. Linas parašė:

    Na kolegos, čia pasijuokti ir pakritikuoti tikrai galima. Dabar jau 2010 metų galas, kai telefonai stipriai arteja prie galingu kompiuteriu jusu kiseneje, o tik dabar atsirado kelių programų palaikymas(abejoju ar tai multitasking), kai seniausiai symbian, windows mobile ir net java based SE turejo minimaze galimybes. O sis siu dienu \"stebuklas\" tik dabar gauna tokia funkcija. Juk visai neseniai ir Iphone neturejo tokiu, atordytu seniausiai pritaikytu funkciju.

  4. nanoWorld parašė:

    Naujiena kaip naujiena – galbut kiek \"per stipri\" paprastu vartotoju atzvilgiu, bet manau cia daugiau renkasi IT jaunesnieji specialistai, o bet koks racionaliai mastantis IT specialistas nepirks Apple produkcijos – moraline zala minimali 🙂

  5. Pasisiauses parašė:

    Symbian ir Windows Mobile laikai baigėsi.
    Dabar tų pačių Microsoft Windows Phone 7 multitaskingo neturi 🙂 o seniau turėdavo (winmo 6,5 laikais).

  6. ligonis parašė:

    pasisiauses: windows phone 7 turi toki kaip ir multitaskinga.

    nelabai klausiausi, tai nezinau ar windows phone 7 buvo skelbiama kaip revoliucinis produktas skirtas kazkam ko puses nepalaiko ir sako, kad ne ju kalte del to, akd naudojamos jiem nepatinkancios technologijos.

    as apple tik is sono savotiskai gerbiu uz sugebejima parduot produkcija, bet pats niekad nezadu isigyt jokio gaminio su prakastu obuoliu 🙂

  7. Pasisiauses parašė:

    Windows phone multitaskingo neturi. Yra tik galimybė GRĮŽTI į ankstesnį meniu,
    flash taip PAT nepalaiko… Priėjimas developeriams taip PAT apribotas. Manau Microsoft ne kvailiai ir tokį sprendimą priėmė ne veltui 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.