„Apple“ nori JAV uždrausti net aštuonis „Samsung“ išmaniuosius telefonus

Spalio 20 dieną įvyks dar vienas teismo posėdis, kuriame bus sprendžiama, kurių "Samsung" produktų prekyba turi būti nutraukta Jungtinėse Amerikos Valstijose bendrovės "Apple" užsakymu.

"Apple" jau spėjo paruošti netrumpą sąrašą "nelaimingųjų" "Samsung" produktų, kurie, neva, šiurkščiai pažeidžia "Apple" patentuotą ne tik produktų, bet ir dėžučių dizainą. Į sąrašą patenka net aštuoni Pietų Korėjos gamintojo išmanieji telefonai, tarp jų: "Galaxy S 4G", "Galaxy S2 (AT&T)", "Galaxy S2 (Skyrocket)", "Galaxy S2 (T-Mobile)", "Galaxy S2 Epic 4G", "Galaxy S Showcase", "Droid Charge" ir "Galaxy Prevail". Daugelis gatvėje pakalbintų žmonių sutinka, kad "Samsung" pažeidė tam tikrą "Apple" patentų grupę.

Daugelis amerikiečių didžiuojasi savo šalies kompanija ir tai aiškiai parodo prisiekusiųjų "nešališkumą" pripažįstant "Samsung" kalta. Remiantis tokiu modeliu, "Apple" neturės problemų įrodant savo tiesą ne tik prieš minėtą "Samsung", bet ir kitus gamintojus. Nors keletas Vakarų šaltinių vadina teismo sprendimą neteisingu, tai tėra verkimas gūdžioje girioje. "Apple" – tai viskas, su kuo pasiginčyti nėra jokių galimybių.

5 Komentarai

  1. Beret3 parašė:

    Prasidejo karas. 😀 Manau sveika konkurensija nemaiso vartotojam. Kas liecia dizaina, panasumu rasti nesunku, tarp siu kompaniju gaminiu.

  2. Evaldas parašė:

    Kai nori, tai panašumų įžvelgi visur. Net neįsivaizduoju kuo Droid Charge gali būt panašus į iPhone. 😀 Na užapvalinti kampai, taip taip.

  3. BC00 parašė:

    Atrodo, tuos apvalintus kampus atmetė, bent Pietų Korėjos teismas:D

  4. Evaldas parašė:

    Na aš matau iš dizaino pusės vieną patentą. D’305. Kas čia užpatentuota? 😀

  5. BC00 parašė:

    Grafinės sąsajos dizainas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.