„Apple“ privalo pristatyti pigesnį „iPhone“?

Kompanijos „Apple“ išmaniųjų telefonų rinkos dalis bendrai auga lėčiau, nei pati išmaniųjų telefonų rinka. Apie tai prakalbo „Gene Munster“ analitikas Piperis Jaffray, kuris mano, jog „Apple“ netrukus pristatys pigesnį „iPhone“ skirtą platesniam vartotojų ratui.

IPhone
venturebeat.com

„Žvelgiant į viską istoriškai, „Apple“ visad savo „Mac“ kompiuterius įkainodavo brangiau ir štai staiga pasirodė „iPad“, o vėliau ir „iPad Mini“ planšetiniai kompiuteriai, kurie iš esmės leido platesniam vartotojų ratui įsigyti „Mac“ šeimos produktą.“, – sako P. Jaffray iš „Gene Munster“ pridurdamas, jog norėdami išsaugoti išmaniųjų telefonų rinkos dalį, „Apple“ turi pristatyti pigesnį „iPhone“.

Šiuo metu „Apple iPhone“ išmanieji telefonai, net ir kalbant apie senesnius modelius, kainuoja daug. Be kontrakto su telekomunikacijų bendrovėmis „iPhone 5“ 16GB kainuoja 650 JAV dolerių, o praėjusios kartos „iPhone 4S“ 8GB – 450 JAV dolerių. Tuo tarpu konkurentų „Samsung“ flagmaną „Galaxy S III“ 16GB JAV galima įsigyti už 550 JAV dolerių, nekalbant apie pigesnius modelius.

Parengta pagal:

Venture Beat

Apple Insider

1 Komentaras

  1. pekinas parašė:

    obuolį ir iš kitos pusės nukas ir atrodys, kad pigesnis

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.