„Apple“ šiais metais galimai planuoja išleisti tris naujus „iPhone“ telefonus

„Apple“ susikūrė sunkiai įveikiamą įrašą rinkoje, išleidusi gana panašių „iPhone“ modelių seriją. Mobiliųjų telefonų gamyba vyksta metai iš metų, ir daugiausia laikosi „tick-tock“ schemos S modeliuose.

Jau po „iPhone 5“ pasirodymo visi tikisi naujojo „iPhone“ sulaukti rugsėjį, ir nėra priežasčių tikėtis, kad kompanija nukryps nuo šio grafiko leidžiant naujus išmaniuosius telefonus. Pasak naujų gandų, gali būti, kad telefonų sulauksime anksčiau. Ir galima teigti, to daug kas tikisi.

Kaip teigia sklandantys gandai, „Apple“ dirba ties „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ įpėdiniais, kurie turėtų vadintis „iPhone 6S“ ir „iPhone 6S Plus“. Bet šioje istorijoje vis tiek kažkas neaišku, kadangi kompanija galimai sugrąžins liūdnai pagarsėjusį ir C modelį „iPhone 6C“ pavidalu.

Tai gana keistas pasirinkimas, nes „iPhone 5C“ buvo nesėkmingas pasirinkimas, plačiai laikomas gėdingomis pastangomis apgauti pirkėjus, jau neminint „Apple“, kaip prekės ženklo, įžeidimo. Bet galbūt pardavimų ataskaita papasakos kitą istoriją ir „iPhone 6C“ idėją pavers perspektyvia pardavimų strategija.

Ganduose kalbama apie tai, kad „C“ modelis turės 4 colių ekraną, kas yra gana keista, atsižvelgiant į ankstesnės kartos „iPhone 5c“ ir „5s“ formą. Taigi galima tikėtis, kad „6C“ bus daugiau nei iš pagrindų sumažintas „iPhone 6“.

Toliau gandai teigia, kad visi trys įrenginiai turės LTPS ekranus. Dvi „6S“ versijos turėtų būti varomos visiškai naujais A9 mikroschemų rinkiniais, o „6C“ turėtų turėti A8 versiją, kuri yra dabartiniuose modeliuose. Taip pat eina kalbos, kad „iPhone 6S“ turės 2GB LPDDR4 operatyviosios atminties.

Taip pat visuose trijuose modeliuose bus galima rasti „Corning Gorilla Glass“, NFC ir pirštų antspaudų nuskaitymo technologiją. Už „6C“ gamybą turėtų būti atsakinga „Wistron“, likusieji paliekami „Foxconn Electronics“ ir „Pegatron“.

Reikėtų pažymėti, kad tai tėra gandai, bet jie skamba gana logiškai ir tikėtinai, bet nereikėtų priimti jų už gryną pinigą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.