MSI išleidžia pirmą AMD platformai skirtą motininę su USB 3.1

MSI pranešė, kad išleidžia  pirmą AMD AM3+ platformai skirtą motininę plokštę, kuri turės USB 3.1 jungtis. Ši motininė turės „970A SLI Krait Edition“ pavadinimą, ir jau iš pavadinimo aišku, kad sulauksime keletos vaizdo plokščių palaikymo. Suporuoti galėsime po dvi AMD ar „Nvidia“ vaizdo plokštes ir išgauti maksimalią spartą žaidimuose.

Šios naujos „970A SLI Krait Edition“ pagrindinės plokštės esminė naujovė USB 3.1 jungtys, kurios pasiūlys dar daugiau spartos kopijuojant failus, o greitaveika lyginant su USB 3.0 išaugs net iki dviejų kartų. Motininė plokštė turės dvi šias sparčias jungtis. Šios jungtys yra pilnai suderinamos ne tik su USB 3.0 bet ir su USB 2.0, tad jei sunerimote dėl senesnių įrenginių prijungimo jaudintis nėra dėl ko.

Nereikia pamiršti ir kitų nuostabių „970A SLI Krait Edition“ savybių, tokių kaip patikimas ir greitas Gigabit LAN, „Military Class 4“ lygio kondensatoriai ir kiti komponentai, izoliuota audio montažinė plokštė su aukštos klasės kondensatoriais, „OC Genie 4“ leidžiantis lengvai spartinti ar „Click BIOS 4“ veikiantis greitai ir sklandžiai. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.