Apple tikisi Retina ekranus pritaikyti nešiojamiesiems

Kompanija Apple iš tiesų žino, kaip mus nustebinti, kai pradedame kalbėti apie ekranus. Jos garsieji Retina ekranai iš tiesų yra puikūs, o vos 27 colių monitorius, kurį šiais metais pristatė gamintojas, pasižymėjo net 2560×1440 taškų rezoliucija.

Visgi Apple tikisi žengti dar keletą žingsnių ekranų rinkoje. Ne vieną dieną puse lupų kalbama, jog trečiosios kartos Apple iPad planšetinis kompiuteris pasižymės net 2048×1536 taškų rezoliucija, o šį kartą pranešima, jog garsiuosius Retina ekranus Apple planuoja diegti ir savo nešiojamuosiuose kompiuteriuose.

Apple tikslas gana sunkiai įsivaizduojamas – aukščiausios klasės MacBook Pro nešiojamuosiuose su didžiausiomis įstrižainėmis įtaisyti Retina ekranus, kurie gebės atvaizduoti neįtikėtiną 2880×1800 taškų rezoliuciją. Tuo tarpu konkurentai Asus ir Acer kitais metais vis dar liks prie Full HD raiškos ekranų.

10 Komentarai

  1. Pasisiauses parašė:

    Čia tik gandas šiaip jau, o ne faktas.

  2. SB parašė:

    Pasisiauses>Tai ar nematai, kad rašau, jog tikisi? Gal nei tai, nei iPad 3 su 2048×1536 neišeis.

  3. Pasisiauses parašė:

    Apple tikisi\" ir yra neteisingas teiginys. Čia tas pats būtų, jei pasirodytų GANDAI, kad Microsoft kuria savo planšetinį kompiuterį, o tada tu parašytum \"Microsoft tikisi pristatyti savo planšetinį kompiuterį\" 😀 Jauti skirtumą, ar nelabai?

  4. SB parašė:

    Pasisiauses>O tu ar jauti skirtuma, kad tavo atveju Microsoft neturi planseto, o Apple Retina – turi? 😀

  5. Pasisiauses parašė:

    Tai absoliučiai nieko nekeičia.
    Vistiek faktas tas, kad kol pati kompanija kažko nepatvirtina, teiginys \"Kompanija A tikisi padaryt X\" yra klaidingas.
    Šiuo atveju, retina ekranai Mac\’uose yra tik gandas, kurį tu aprarašei kaip faktą.
    Pataisyk savo klaidą ir sėdėk ramus.

  6. dardar parašė:

    Pasisiauses… cia gi tiesiog naujiena apple fanboju tikejimui palaikyti, kad Apple geriausias. Tarp zodziu Apple ir geriausias turetu buti zodis \"marketingas\", bet jie tai nezino.

  7. Silkiukas parašė:

    dardar> Tu bent sedejes prie maco? Jei ne, tai ko pradeti ta pacia Lietuviu gaidele, kokie apple produktai yra brangus ir tik perka visokie fanbojai(nekenciu sito zodzio)

  8. pingve parašė:

    silkiukas neverta net pradet ka pasakot ta tema, dar is pradziu norisi ka pasakyt bet geriau patylet ir duot PC \"fanbojam\" reikstis. Uzaugs (protiskai), gaus darbus, uzsidirbs pinigu tiek kad kompiuteris butu tiesiog pirkinys o ne gyvenimo svajone metus kaulyta mamos ir paskutinius dienpinigius sudeta ir menesi praleista naktim ismokstant visas komplektacijas ir kainas ir perkant tam kad kuo didesni skaiciukai butu uzrasyti ant duomenu uz kuo mazesne kaina, tada supras kad kas nori perka apple kas nenori neperka, ir pavydo nebetiek bus. Vienas kazkuris vopse kazkada gincijosi kad Apple neapsimoka pirkt nes maziau mhz ir ramu gauni uz ta pacia kaina, tai ka jam galima asakyt isvis 🙂 Lietuvos geek`am ryskiai truksta poxuismo, ypac kiekvienam poste apie Apple produkcija. Ir dazniausiai zodziu karus kaip ir siuo atveju pradeda butent ne apple fanbojai kurie tyli ramus ir patenkinti naudojasi kokiais jie nori produktais. Nzn isliekit pykti kitur kur nors, sportuokit, pasimasturbuokit ar dar ka ir palikit ramybej tuos kurie jusu gyvenimo neliecia tikrai 😉

  9. PauliusBa parašė:

    Būtų jėga, jeigu pradėtų didėti ekranų rezoliucijos iki tokio lygio, kad nebūtų įmanoma be padidinamojo stiklo matyt pikselių. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.