Ar pagaliau iTunes visiškai veiks ir Lietuvoje?

Kai kurie šaltiniai praneša, kad internetinė Apple muzikos parduotuvė iTunes Music Store, dar tiesiog žinoma iTMS trumpiniu, nuo spalio pradžios veiks dešimtyje naujų Europos Sąjungos narių, o į sąrašą neva patenka ir trys Baltijos šalys.

Kaip žinia, Apple App Store parduotuvė šiuo metu yra pasiekiama 27 Europos Sąjungos narėse, kaip ir Lietuvoje, tačiau dėl neaiškių licencijos apribojimų tik dvylikoje Europos Sąjungos narių pilnai veikia visas iTunes sevisas ir šių šalių gyventojai gali įsigyti muzikos bei filmų.

MacRumors, tuo tarpu, teigia žinantys visas dešimt Europos Sąjungos valstybių, kuriose nuo spalio pradžios pradės veikti iTunes Music Store. Tai neva bus Lenkija, Čekija, Vengrija, Bulgarija, Rumunija, Slovakija, Slovėnija ir trys Baltijos šalys, įskaitant Lietuvą.

Žinoma, ši informacija išlieka gandais, bet viltys, jog Lietuvoje pagaliau bus galima legaliai lengvai įsigyti norimų muzikos kūrinių, išties žavi. Kad ir kaip ten bebūtų, ilgai laukti nebeliko – jau spalį sužinosime, ar Lietuvoje išties veiks iTunes Music Store parduotuvė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.