„Arc A750“ kaina jau nukrito iki 199 USD

„Newegg“ sumažino „Intel Arc A750 Limited Edition“ 8 GB grafikos kortos kainą – dabar šį modelį galima įsigyti už visų laikų mažiausią kainą – 199 USD. Kol kas per anksti pasakyti, ar tai nuolatinė nuolaida, ar tik sezoninis išpardavimas, tai gali būti pardoutuvės išankstinė reakcija į NVIDIA „GeForce RTX 4060“ ir 4060 Ti modelių, taip pat AMD „Radeon RX 7600“ netrukus įvyksiantį išleidimą.

„Intel“ deda daug pastangų, kad techninę įrangą perkanti visuomenė priimtų jos pirmosios kartos A serijos / „Alchemist“ diskrečias vaizdo plokštes. „Intel“ ilgą laiką bandė surasti save rinkoje, kurioje dominuoja NVIDIA ir AMD. Grafikos rinkoje daugybė žmonių džiaugėsi trečiuoju žaidėju – tačiau praėjusiais metais „Arc“ serijos pristatymas gerokai užtruko ir buvo nelengvas. Atrodo, kad „Intel“ yra įsipareigojusi kurti naujos kartos grafikos technologijas – spėjama, kad bendrovės AXG padalinyje kuriamos „Battlemage“ ir „Celestial“ architektūros.

4 Komentarai

  1. Evaldino parašė:

    Oj laukiam, laukiam, mes kritimo laukiam…

  2. neblogai parašė:

    Tik parašiau vakar, kad Intelis varo į minusą su vaizdo plokštėm, ir žemiau kainų neleis- tai jau kitą dieną naujiena apie A750 už $199 :)))

  3. adex parašė:

    Buvau ir pamirses kad pc gpu rinkoj dar ir toks ,,zaidejas“ egzistuoja

    • I_ADV_I parašė:

      Esu ilgametis Intel CPU heiteris dėl jų nesąžiningos marketingo politikos, bet tikiuosi, kad Intel VGA projektas išliks ir vystysis, nes iš konkurencijos, kaip žinoma, laimi vartotojas – t. y. mes 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.