„ARCTIC“ paruošė tris VGA aušintuvus su galine plokštele

Vaizdo plokščių aušinimo specialistas „ARCTIC“ ruošia net tris naujas aušinimo sistemas, kurių viena iš sudėtinių dalių taps galinė plokštelė –  pakankamai retai sutinkamas dalykas vaizdo plokščių rinkoje. Šią naujovę turėtų gauti „Accelero Xtreme IV“, „Accelero Xtreme IV 280(X)“, „Accelero Twin Turbo III“ ir „Accelero Hybrid II-120“.

Besiskiriantys palaikomų vaizdo plokščių sąrašu „Accelero Xtreme IV“ ir „Accelero Xtreme IV 280(X)“ su masyviu radiatoriumi ir trimis 92 mm PWM ventiliatoriais yra pajėgūs išsklaidyti iki 300 W šilumą. Dėl sumažėjusių išmatavimų ir vienu atsisakyto ventiliatoriaus „Accelero Twin Turbo III“ maksimalus efektyvumas sumažėja iki 250 W. Tuo tarpu „Accelero Hybrid II-120“ keičia prieš tai buvusį flagmaną „Accelero Hybrid“. Kombinuotas aušinimas vandeniu ir oru užbrėžia 320 W ribą.

„ARCTIC“ pažymi, kad ilgaamžė galinė plokštelė ne tik padeda sumažinti VRM ir RAM temperatūras taip padidinant spartinimo potencialą, tačiau montavimui nėra reikalingi termo klijai. Tokiu būdu vaizdo plokštę galima nepastebimai grąžinti į visiškai pradinę būseną.

Šveicarų kompanija „Accelero Xtreme IV“ ir „Accelero Xtreme IV 280(X)“ ketina įkainoti šimtu JAV dolerių, hibridinį „Accelero“ modelį – 130 USD, o Twin Turbo III – 80 USD.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.