„ASRock“ žengia į grafikos pasaulį

Nesunku pastebėti, kad visi didžiausi pagrindinių plokščių gamintojai siūlo ir vaizdo plokštes. Iki šiol „ASRock“ negalėjo savo fanams pasiūlyti vaizdo plokščių, bet pasak „Digitimes“, tai greitu metu pasikeis.

„ASRock“ turėtų tapti AMD partneriu ir galės pardavinėti „Radeon“ vaizdo plokštes. Esant dabartinei rinkos situacijai, kai visas ar beveik visas, „Radeon“ vaizdo plokštes yra išpirkę kripto valiutų kasėjai negalėtume tikėtis didelio „ASRock“ vaizdo plokščių kiekio parduotuvėse. Neaišku ir kada bus paskelbta apie pirmąsias „ASRock Radeon“ grafikos kortas.

„ASRock“ dažniausiai savo pagrindines plokštes siūlo kiek pigiau nei konkurentai, o už sumokamą sumą duoda kiek daugiau funkcijų. Kompanijai nesvetimi ir išskirtiniai produktai. Bus visai įdomu pažiūrėti, ką „ASRock“ sugebės pasiūlyti vaizdo plokščių fronte.

6 Komentarai

  1. pasimetes parašė:

    Na, va dar kažkas nori uždirbti iš minerių. 😀 Tik kažin kaip čia jiems eisis su dabartine situacija. Galėtu ir ant kitų vaizdo plokščių irgi persimesti.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kiek pamenu, tai Nvidia partnerių neieško, tad jų kortas pardavinėti pradėti nėra lengva. Prieš kažkiek metų net specialiai mažino partnerių skaičių. Gal dabar situacija ir kita, negaliu garantuoti.

  2. Star-Ro9 parašė:

    gaila kad tik 2 zaidejai sioj vietoj AMD ir Nvidia kaip ir procesoiu rinkoje: Intel Vs Amd

    • YOman parašė:

      čia kaip apie pesimistą vs optimistą:
      vienas mato nedapiltą pusę stiklinės, o kitas-iki pusės pilną

    • Stipena parašė:

      Tai greit intel įžengs į tą rinka, aišku iškart nešoks į high end, bet kai priartės, visi pradės pirkti intel gpu, nes intel.

      • kernel_panikuoja parašė:

        Neaisku, kar Intel eis i „namu“ rinka. Yra nemazai nuomoniu, kad busimi diskretiniai Intel GPU bus labiau bendros paskirties compute akseleratoriai grynai enterprise’ui. Tas gan logiska, nes paciu grafikos API ismetimas reikstu maziau inzinerinio darbo ir deal’inimo su patentais. Kitavertus, tai Khronos ateityje noretu toki kaip OpenCL pilnai integruoti i Vulkan’a. Matysim, kas cia bus. Blogiau jau vistiek nebus, nei dabar 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.