„Asus“ atskleidė nemažai informacijos apie savo virtualios realybės akinius

Artimiausiu metu virtuali realybė taps dar prieinamesnė, nes šiame segmente išvysime naujus žaidėjus, o kur auga konkurencija, ten mažėja kainos. „Asus“ savo virtualios realybės prietaisui parinko paprastą pavadinimą – „Windows Mixed Reality Headset“.

„Asus Windows Mixed Reality Headset“ turi du ekranus su 1440 x 1440 rezoliucija, jų atnaujinimo dažnis yra 90 Hz. Prietaisas turi reikalingus jutiklius: giroskopą, akcelerometrą ir magnetometrą. Akiniai dar turės porą kamerų, kurios seks žaidėjo judesius ir tam nebus reikalingos išorinės kameros.

„Asus“ dar pasirūpino viena gerai žinoma bėda. Naudojantis virtualios realybės akiniais dažnai išpila prakaitas ir ta vieta, kuri liečiasi su veidu tampa bakterijų veisykla. Kad to neįvyktų panaudota speciali greitai išdžiūstanti medžiaga su antibakteriniu pagrindu.

Gaila, bet kol kas nepranešama, kada „Asus Windows Mixed Reality Headset“ bus išleidžiamas, bet aišku, kad prietaisas su „Microsoft“ judesio valdikliais kainuos 449 USD.

ASUS HC102 Windows Mixed Reality Headset Specifications
Display 2x LCD
Resolution 2880×1200 (combined)
1440×1440 (per eye)
Refresh Rate 90 Hz
FOV 95°
Sensors Gyroscope: 6 degrees of freedom tracking
Accelerometer
Magnetometer
Proximity
Position Tracking Inside-Out Camera (x2)
Audio 3.5mm Audio Jack
Controls Microsoft Motion Controllers
Launch Price €449 (w/ Motion Controllers)

1 Komentaras

  1. xFiniti64 parašė:

    tuoj as atskleisiu informacija apie savo virtualios realybės akinius, bei mano suniukas irgi kurs virtualios realybės akinius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.