„Asus“ ir MSI karaliauja nešiojamų kompiuterių, skirtų žaidėjams, rinkoje

Pastaruoju metu atrodo, kad kompiuterių pasaulį į priekį varo pagrinde žaidėjai ir tai iš dalies suprantama, nes jiems nuolatos reikia galingos ir naujos įrangos, kad galėtų mėgautis žaidimais. Kaip praneša „Digitimes“, žaidėjams skirtų nešiojamų kompiuterių rinkoje dabar daugiausiai rinkos užima „Asus“ su MSI. Šios dvi kompanijos parduoda apie 50 % žaidėjams skirtų nešiojamų kompiuterių, skaičiais tai 2,4 – 2,5 mln vienetų.

Nors „Asus“ ir MSI sekasi gerai, bet kitos kompanijos nesnaudžia. Didėjant konkurencijai HP ir „Dell“ mažino savo produktų kainas, ypač didelis dėmesys buvo skirtas kompiuteriams, kainuojantiems 899-1099 JAV dolerių. Dviem šulams konkurenciją stengiasi sudaryti ir „Lenovo“ su „Haier“, išleisdami nebrangius, žaidėjams skirtus, nešiojamus kompiuterius.

Pagal duomenis, HP ir „Dell“ kainų mažinimas labiausiai paveikė ne „Asus“ ir MSI, o kitas nešiojamus kompiuterius žaidėjams siūlančias kompanijas, kaip „Lenovo“ ar „Gigabyte“.

Skaičiuojama, kad 2017 metais nešiojamų kompiuterių pardavimai augo verslo, vidutiniame ir aukštos spartos, žaidėjams skirtų produktų, segmentuose.


5 Komentarai

  1. Minde parašė:

    pasiziurejau, galvojau, kad AMD isleis koki threadriperi su 6-8 branduoliais. Kur tau. Geriausia ka isleis PRO versijoje tai 4 branduoliai. Meslas zodziu visiskas. Kaip tik ziuriu galingo darbinio nesiojamo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.