ASUS oficialiai atskleidžia RTX 3070 su „Noctua“ aušinimu

Visai neseniai matėme ASUS/„Noctua“ RTX 3070 vaizdo plokštę, o oficialus jos pavadinimas yra „ASUS GeForce RTX 3070 Noctua Edition“. Pranešime spaudai teigiama, kad tai yra tyliausia vaizdo plokštė savo klasėje ir lyginant su įprastomis RTX 3070 galime tikėtis iki 15 dBA sumažėjusio triukšmo lygio. Teigiama, kad korpusuose su geru oro srautu net „ASUS GeForce RTX 3070 Noctua Edition“ apkrovus pilnai ventiliatoriai suksis labai silpnai, o triukšmo lygis bus labai mažas. ASUS sako, kad ši „Noctua“ RTX 3070 tokiu režimu yra 5,7 dBA tylesnė lyginant su standartine RTX 3070 versija. Gaila, bet nėra paaiškinta, kas yra ta standartinė RTX 3070  versija. Galimai yra lyginama su „Founders Edition“ vaizdo plokšte.

„ASUS GeForce RTX 3070 Noctua Edition“ bus galima įsigyti nuo šių metų spalio vidurio. Bus dvi šių vaizdo plokščių versijos, spartinta ir nespartinta. Gaila, bet oficialių kainų ASUS nepateikia.

7 Komentarai

  1. EscO parašė:

    more stuff I can’t buy

  2. StrelokRTX parašė:

    Turiu klausimą. Yra OC ir non OC korta. Kaip ir su šita. Tai pirkti OC yra pinigų išmetimas, nes pats gali OC padaryti ar gamintojas atrenka OC kortą ir non OC gali tokio boost clock nepalaikyti?

    • SoTOP parašė:

      OC kortų neapsimoka pirkti su labai retom išimtim. Bet 30 kartos plokštėm dažnai gamindavo tik OC modelius, kad uždirbtų daugiau, tai ne OC rasti gali būti sunkiau.

      • StrelokRTX parašė:

        Dėkui už atsakymą. Aš tik žinojau kad EVGA savo kingpin atrenka kortas, dėl visų kitų gamintojų tai tiek OC tiek non OC skirtumas ant bios būna kurį galima perrašyti.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Ne visai tiesa, kad vienodi chipai. Dar visai neseniai NVIDIA pati skirstė lustus į pirmarūšius ir antrarūšius, lyg su Turing tai buvo daroma. Dar iš savo patirties galiu pastebėti, kad beveik visada geresnis chipas bus top gamintojo serijoje lyginant su paprastu modeliu. Pvz, MSI Gaming turės geresnį chipą už MSI Ventus, ASUS ROG Strix turės geresnį chipą už ASUS Dual ir t.t.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.