„Asus“ oficialiai praneša apie „AREZ Radeon“ seriją

Apie „Asus“ naują „AREZ Radeon“ seriją buvome girdėję kiek anksčiau, bet dabar tai tampa oficialu. „Asus“ dėl įstojimo į „nVidia“ GPP privalo „Radeon“ vaizdo plokštes pašalinti iš ROG serijos ir sukurti naują, išskirtinai AMD produkcijai. AMD savo pranešime minėjo, kad partneriai ims pranešinėti apie naujus prekių ženklus, skirtus „Radeon“ vaizdo plokštems, tai jau ir vyksta.

„Asus“ nuo „Radeon“ vaizdo plokščių nuims ROG prierašą, o vietoj to gausime AREZ užrašą. Gerai, kad žaidėjams paliekami kiti gerai žinomi prekių ženklai: STRIX, „Expedition“, „Phoenix“ ir „Dual“. Tad dabar pirksime ne „ROG Radeon STRIX“, o „AREZ Radeon STRIX“ vaizdo plokštes. Naujos AREZ vaizdo plokštės prekyboje atsiras gegužės mėnesį.

11 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Visas gamybos išlaidas dengia nV:D

  2. Strelok parašė:

    O kokios cia islaidos, lipdukai ant ventiliatoriu, dezutes su kitokiu pavadinimu ir ant retu kortu svieciantis logo kitoks, nu ir gamintojo puslapyje pakeistas pavadinimas.

  3. BC00 parašė:

    Shroud’us naujus pagaminti visvien reikia 😀

    • Strelok parašė:

      Kodel reikia, nebent tuose kur RGB logo yra imontuotas. Dauguma ta pati shrouda naudos.

      • BC00 parašė:

        Nebūtinas RGB, pvz Expedition atveju. Shroudo šone tikrai ne lipdukas. Strix ir Dual tai pat ne lipdukai bus. Taigi reikės bent trijų naujo dizaino shroudų, o plastmasė kaip ir termo pasta Intel atveju kainuoja 😀 bet aišku viską kompensuos nV su nuolaidom arba mes patys 😀

        • Strelok parašė:

          Tas shroudas masineje produkcijoje kokie 0,1 usd kainuoja. Ne tas komponentas del kurio turetu zenkliai kaina paaugti. Manau, kad bus tokie pat kokia ir buvo. Nebent uz reklama nauja susimoketi paprasys

  4. Minde parašė:

    man tai dzin sie name’ingai isvis

  5. Aibo999 parašė:

    Lietuviskos nuolaidos 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.