ASUS pateikė daugiau informacijos apie „PG259QN“ monitorių (360 Hz)

ASUS ruošiasi išleisti „ROG Swift PG259QN“ monitorių, palaikantį 360 Hz atnaujinimo dažnį. Gamintojas žada, kad monitorius labai greitai reaguos į žaidėjų veiksmus ir suteiks pagerėjimą net pereinant nuo 144 Hz atnaujinimo dažnį turinčio monitoriaus.  Kaip jau supratote, „ROG Swift PG259QN“ yra skirtas konkurencingiems žaidėjams, kuriems reikia pačio geriausio atsako ir mažiausio uždelsimo atvaizduojant vaizdą. Tad taikoma į „Fortnite“, „League of Legends“, „Dota 2“, Overwatch“ ir „Counter-Strike: Global Offensive“ žaidėjus.

Teigiama, kad „ROG Swift PG259QN“ paspaudimo-sureagavimo laikas „Owerwatch“ žaidime yra 20 ms, palyginimui, 240 Hz monitoriaus atsakas yra 34,5 ms. Tai žaidėjams suteikia maždaug 4 % pranašumą nusitaikant ir nušaunant priešą lyginant su 240 Hz monitoriumi. Profesionalūs žaidėjai su mielu noru sieks net minimalaus pranašumo, bet vargu ar į šį monitorių reikėtų žvalgytis visiems žaidėjams.

„ROG Swift PG259QN“ palaiko „G-Sync“ ir turi reguliuojamą stovą. Be to, užima nedaug vietos ant stalo. Suprantama, nepamirštas ir šiuolaikiškas dizainas su siauriais rėmeliais, gauname ir RGB apšvietimą. ASUS kol kas „ROG Swift PG259QN“ kainos neatskleidžia.

7 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Kaina 699. Plius palaiko ULMB (iki 240 Hz).

  2. SoTOP parašė:

    Kiek esu matęs tai jau paskui 240Hz pikselių atsako laikai nebespėja, 360Hz išvis tik marketingui, mažai tikėtina kad šitas bus kitoks.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.