ASUS praneša apie „ROG Swift PG329Q“ monitorių (32″, 1440p, 175 Hz, 1 ms)

ASUS atskleidė naują 32 colių monitorių žaidėjams – „ROG Swift PG329Q“. Gaila, bet kol kas nėra tikslios informacijos, kada šis monitorius atsidurs parduotuvėse, pranešama tik tiek, kad tai įvyks ketvirtame šių metų ketvirtyje. Taip pat neatskleidžiama ir kaina, bet ji bus tikrai nemaža atžvelgiant į specifikacijas.

„ASUS ROG Swift PG329Q“ turi greitą IPS panelę, kurios rezoliucija yra 2560 x 1400, atnaujinimo dažnis 175 Hz, o MPRT atsako laikas 1 ms. Monitorius gali pasigirti „Quantum Dot“ technologija ir HDR600 sertifikatu. Spalvų padengimas yra platus: DCI-P3 padengimas 98 %, o sRGB gama padengiama net 160 %. Monitorius dar gauna Adaptive Sync technologiją, kuri leidžia įjungti kadrų sinchronizavimą tiek su AMD („FreeSync“), tieks su NVIDIA (G-Sync) vaizdo plokštėmis. „ROG Swift PG329Q“ taip pat turi ir ELMB Sync technologiją, kuri sumažina vaizdo atsilikinėjimą ir padidina vaizdo detalumą greitame veiksme. Kadangi tai ROG serijos monitorius, taip pat įmontuotas ir RGB apšvietimas.

7 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Įspūdingos charakteristikos, tačiau pats šiek tiek gailiuosi pirkęs 31.5″ 1440p (AOC CQ32G1). Veikia puikiai, tačiau prie tokio dydžio ir raiškos- pikselių tinklelis jau įžiūrimas, ir maloniau būtų žiūrėti į 1440p 27″.

  2. vanduo4 parašė:

    – Mano manymu, kompiuterio monitorius turi būti ne didesnis nei 27“, kokia prasmė didesniam?
    didesnis reikalingas tik žiūrėjimui iš toliau.
    – Nebent tu dirbi kažką su daug skirtingos medžiagos ir tau nepatogu keli monitoriai. Bet tokiu atveju reiktu ieškoti didesnės raiškos monitoriaus kaip 4K arba 8K.
    – O sėdint arti ir spoksant į didelį monitorių, matysi pikselius (tai kenkia kokybei) bei tau reikės sukinėti galvą!!!! Nebent tu tu tai vertinti kaip virtualią realybę, kai norint pamatyti kažką šone, turi pasukti galvą.

    • neblogai parašė:

      Nepasakyčiau, kad lenktas 32″ būtų per didelis- pripranti ir tampa malonu tas dydis. Tik prie 32″ raiška geriau 4K, ne 1440p.

      • Mindaugas Klumbis parašė:

        Aš kiek bandžiau monitorių 32 colių su 1440p raiška man tikrai detalumo netrūko, aiškų, su 4K raiškiau viskas, bet tada žaidimams atitinkamą vaizdo plokštę reikia turėti. 32 su 1440p atitinka pikselių tankį 24 colių su 1080p, tai tikrai nėra blogai.

  3. Nukainotas parašė:

    Gaminama ir daugiau įdomių monitorių, būtų faina, jei čia būtų suminimi bent jau atsiduriantys ant bangos, o ne vienas kitas atsitiktinis (:

  4. Roger2x parašė:

    „No word on pricing, but expect a monitor with these features to be leaning heavily on the $ side of the equation“ Tai va man tas nugareles apipavidalinimas su RGB, kazkaip „do lampochki“. Bet matyt kazkas pirks ir uzuolaidas nuo langu nusikabins, kad bent jau gatveje ROG entuaziastai pasidziaugtu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.