Asus anonsavo nVidia ION platforma pagrįstą Eee Box

Puikiai žinomos Eee produktų serijos kūrėjai Asus oficialiai pranešė, kad papildys esamą Eee Box, pigių bei kompaktiškų asmeninių kompiuterių seriją nauju produktu, dar žinomu EB1501 vardu.

Asus Eee Box EB1501 pagrindas bus nVidia ION platforma, kurioje paprastai įmontuojamas dviejų branduolių Intel Atom 330 procesorius, o vaizdu rūpinasi GeForce 9400M vaizdo posistemis. Bazinė kompiuterio konfigūracija taip pat turės 2GB DDR2 darbinę atmintį, mechaninį 250GB kietąjį diską, DVD įrenginį ir Wi-Fi bevielio ryšio technologiją.

Kompiuteris taipogi pasižymės Gigabite Ethernet, HDMI ir šešiomis USB išvestimis, tad be vargo galės būti panaudotas kaip multimedijos kompiuteris, nes nVidia ION platforma puikiai susitvarko su aukštos raiškos video failais.

Asus Eee Box valdys naujoji Windows 7 Home Premium operacinė sistema, tad nieko keisto, jog jis pasirodys tik šio mėnesio pabaigoje, po oficialaus operacinės sistemos pasirodymo. Kaip pranešama, bazinė kompiuterio versija turėtų kainuoti apie 400 JAV dolerių.

7 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Na uz 1000lt (zinoma lietuvoj kainuos min 1200-1300lt) galima susirint sita geresnio, jei butu viskas viename deze+monitorius – butu puikus rinkinys 🙂

  2. bronius parašė:

    Juokina su savo tokiom kainom…

  3. Fostil parašė:

    Puiki htpc atmaina, mazai W edanti, tyli ir viskas viename.

  4. suck4it parašė:

    Manau w7 siek tiek per riebu tokiam reikalui..

  5. Fostil parašė:

    suck4it klysti man rodos labai, juk ateinantys netbookai viis bus su w7, tai tikrai nebus per riebu, juk vistu nekis, o xp i pensija isejo.

  6. -NRJ- parašė:

    jeigu ION\’as leizdavo kompui Vista patempt, padoriai tai kur jis nepatemps win7 🙂

    o seip manau galejo asus ir paskubet Acer\’is savo pirago dali atsikando anksciau isleisdami toki varianta 🙂

  7. suck4it parašė:

    Pas mane dabar su narsykle, antiviruse, skype ir sejp tokios simple programos jama 1,9gb ramo.. Tai nemanau, kad 2gb ramu uzteks sitam..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.