„Asus“ atskeidžia naujos kartos „Nexus 7“ technines specifikacijas

„Asus“ vartotojų aptarnavimo skyrius pasirodė besantis labai geranoriškas kažkam paklausus apie „Nexus 7“ pasekėją. Tas geranoriškumas buvo toks didelis, kad kompanijoje dirbantys asmenys sutiko pasidalinti didžiąja dalimi naujos kartos planšetės techninių charakteristikų.

Pasak „Asus“ kompanijai pavaldžių asmenų, naujos kartos „Nexus 7“ turės 7" 1080 ekraną ir bus varomas Qualcomm Snapdragon 600/S4 Pro APQ8064 procesoriaus. Tikėtina, kad planšetė turės 2 GB RAM, 32 GB vidinės atminties ir dvi kameras: 1,2 MPix priekinę ir 5 MPix galinę. Į produktą taip pat bus integruoti Bluetooth, NFC, WiFi ir LTE moduliai. „Nexus 7“ pasekėjas turės 4000 mAh bateriją ir Android 4.3 operacinę sistemą.

Įdomu tai, kad naujoji planšetė skirtingams regionams gali būti pateikta su skirtingais procesoriais, šiuo atveju Snapdragon 600 ir Snapdragon S4 Pro. Priminsime, kad panašų modelį naudoja „Samsung“ savo „Galaxy S4“ išmaniesiems telefonams. Jei pateikta informacija nemeluoja, naujienos išleidimas numatomas antrai liepos mėnesio pusei.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.