Asus Eee Pad laukiamas vasarai

Mes kiek ankščiau rašėme, kad Asus oficialiai pareiškė, jog ruošia planšetinį kompiuterį Eee Pad. Kaip ir buvo tikėtasi, planšetinis kompiuteris turėtų būti pristatytas birželį Computex parodoje, o tai iš dalies patvirtino kompanijos pirmininkas Džeris Shenas.

Computex paroda Taivane vyks nuo birželio 1 iki 5 dienos, tad Asus turės mažą langą atskleisti savo įrenginį pasaulio rinkoms. Žinoma, nereikėtų tikėtis iškart po pristatymo jo sulaukti prekyboje. Vietoje to Asus planuoja Eee Pad pristatyti kažkada trečiajame šių metų ketvirtyje, o šaltiniai DigiTimes pranešė, kad kalbama apie liepos pabaigą.

Visgi ir minėta data nereikėtų tikėti. Galime prisiminti, kad prieš daugiau kaip metus anonsuotas Asus Eee Keyboard produktas taip vis dar ir nepasirodė. Kalbant apie patį Asus Eee Pad planšetą, tai pastarasis, pasak kompanijos atstovo, naudos naujausią Gogle Android operacinės sistemos versiją ir pasižymės USB sąsajomis, interneto kamera bei Adobe Flash palaikymu. Galime tikėtis netgi naujosios 10.1 versijos, kurią šiuo metu ir ruošia Adobe.

Kalbama, kad Asus pasirinko antrosios kartos nVidia Tegra lustą, kuris varys planšetą ir produkto dizainą, kuris pranoks Apple iPad. Žinoma, pastarojo mes nepamatysime iki Computex parodos. Apie kainą sklando gandai, tačiau tai turėtų būti apie 450-500 JAV dolerių, tad labai arti startinės Apple iPad kainos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.