Xbox 360 peržengė 40 milijonų ribą, bet viskas nėra taip gerai

Microsoft korporacija šnekėdama apie savo pajamas pirmajame ketvirtyje pasidžiaugė, kad jų žaidimų kompiuteris Xbox 360 pasiekė naują gairę. Nepaisant to, Xbox 360 pardavimai po truputėlį lėtėja ir nėra visiškai aišku, dėl ko.

Programinės įrangos gigantas pripažino, kad žaidimų kompiuterio pardavimai pirmajame ketvirtyje mažėjo 12 procentų ir tepasiekė 1.5 milijonų parduotų vienetų skaičių. Mažėjimas buvo matomas net šiuo metu, kai Microsoft dalina į kairę bei dešinę Halo: Reach beta versijos testavimo kuponus, didina kietojo disko talpą ir pagaliau „atrakino“ kaupiklių palaikymą.

Nepaisant prastų rezultatų, Xbox 360 sugebėjo peržengti 40 milijonų parduotų vienetų ribą. Žinoma, šie skaičiai yra mažesni už Nintendo Wii 67 milijonus, bet kiek didesni už Sony PlayStation 3 kol kas oficialiai praneštus 33.5 milijonus vienetų. Tiesa, pastarosios kompanijos ne tik, kad vis dar nepranešė savo pirmojo ketvirčio finansinių rezultatų, bet ir savo produktus pristatė kiek vėliau, nei Microsoft.

Labai tikėtina, kad naujos kartos žaidimų kompiuterį ir vėl pirmieji pristatys Microsoft, kurie šiam žingsniui turi daugybe priežasčių, bet vargu, ar skubės tai padaryti dar kitais metais. Kompanija veikiausiai pasižiūrės, kaip seksis su Xbox 360 Natal projektu.

6 Komentarai

  1. spfanas parašė:

    as tai laukiu kitos consoliu kartos, nes matau kad nieko gero neisleidzia, viskas sustojo ties cod4, mw2 tik paslifavo, dauk vilciu dejau i operation flashpoint dragon raising zaidima, taipat re5. taciau gavosi snipstas, vienintelis lbp ir GT serija dar gelgsti situacija, o progreso zaidimuosee nesimato , o jis ateis tik su naujom consolem, cia ms sansas kazka pakeisti ir pasiulyti kazka naujo, nes ps3 dar gali dirbti 5 metus be baimes. beto tos consoles numarino pc zaidimus, del kol labai liudna, taipat

  2. crooked parašė:

    greicau piratai numarino PC zaidimus o ne konsoles, konsoles zaidimu kurejus kaiptik isgelbejo…

  3. Storasis parašė:

    PC zaidimus numarino ne piratai, o zaidimu industrijos lobistu godumas deja..

  4. zirnis parašė:

    tik idomu kiek sugedo xbox\’u is tu 40mln 😀

  5. Monk parašė:

    zirnis, xbox su jasper atnaujinimu jau seniai nebegenda..

  6. zirnis parašė:

    galvoji kazkokia naujiena pasakei? jasper pasirode kazkur 08 metu viduryje (iki tol buvo parduota ~17,7mln konsoliu http://www.xbox365.com/news.cgi?id=GGLLHiLNdG01062018 ) deka juokingai sukonstruoto ausinimo x360 atrode tik tam ir sukurtas, kad perkaistu 90 ir 80nm GPU.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.