Asus Eee Pad Transformer netrukus pasirodys prekyboje

Kompanija Asus pranešė, kad didmenininkams pradėjo tiekti naująjį savo gaminį Eee Pad Transformer, kuris yra įdomus tuo, jog yra kartu ir planšetinis kompiuteris, ir savotiškas nešiojamasis, nors nepasižymi Windows operacine sistema.

Kaip ir daugelis planšetinių kompiuterių, Asus Eee Pad Transformer turi naująją Google Android 3.0 operacinę sistemą. Jį varo puikiai žinomas nVidia Tegra 2 procesorius, jis turi 1GB RAM atminties bei 16 ar 32GB talpos vidinę atmintį.

Pats planšetinis kompiuteris pasižymi 10.1 colio prisilietimui jautriu ekranu ir pora video kamerų – 5MP raiškos galine bei 1.2MP raiškos priekine. Jame taip pat bus galima rasti mini-HDMI išvestį, microSD kortelių skaitytuvą, gyroskopą, kompasą ir, žinoma, GPS imtuvą.

Produkto pakuotėje bus ir visavertė nešiojamojo kompiuterio tipo QWERTY klaviatūra su prisilietimui jautriu langeliu, kas šį Android 3.0 planšetą pavers į savotišką nešiojamąjį. Tiesa, įdomiausia yra tai, kad klaviatūra turi papildomą bateriją, taigi vietoje įprastų vos 9 valandų tik su planšetu, prijungę klaviatūrą įrenginiu galėsime naudotis jau net 16 valandų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.