Asus su reklama nusitaikė į iPad 2 ir kitus planšetus

Kompanija Asus reklaminėje kompanijoje teigia, kad jos Eee Pad Transformer planšetinis kompiuteris yra pats geriausias, nes pateikiamas su klaviatūra, kurią galime prijungti prie įrenginio, taigi jis gali tapti savotišku nešiojamuoju kompiuteriu.

Reklaminis lankstinukas su šūkiu „Kaip tai. Bet geriau.“ atrodo išties puikiai. Vienoje pusėje matome Asus Eee Pad Transformer rinkinuką, o kitoje – planšetinį kompiuterį bei prie jo neva prijungtą klaviatūrą apvyniotą celofaniniu maišu.



Galime priminti, jog Asus Eee Pad Transformer turi naująją Google Android 3.0 operacinę sistemą. Jį varo puikiai žinomas nVidia Tegra 2 procesorius, jis turi 1GB RAM atminties bei 16 ar 32GB talpos vidinę atmintį. Pats planšetinis kompiuteris pasižymi 10.1 colio prisilietimui jautriu ekranu ir pora video kamerų – 5MP raiškos galine bei 1.2MP raiškos priekine.

Jame taip pat bus galima rasti mini-HDMI išvestį, microSD kortelių skaitytuvą, gyroskopą, kompasą ir, žinoma, GPS imtuvą. Produkto pakuotėje yra ir visavertė nešiojamojo kompiuterio tipo QWERTY klaviatūra su prisilietimui jautriu langeliu, kas šį Android 3.0 planšetą pavers į savotišką nešiojamąjį. Papildoma baterija leis planšetui veikti ilgiau, nei įprastai.

1 Komentaras

  1. Augustazz parašė:

    Ten labaiu izolenta apvyniotas, nei celofaniniu maisu :D, bet atrodo pripazystu, reklama labai gerai ir su gera ideja.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.