Ateinančius kelis mėnesius RTX 3000 pasiūla bus labai maža

„TweakTown“ praneša, kad „Ampere“ vaizdo plokštę artimiausiais mėnesiais įsigyti bus labai sunku, nes pasiūla bus labai maža. Tad jei norite įsigyti kažką iš RTX 3000 serijos ir pamatysite vaizdo plokštę prekyboje – pirkite, kadangi sekančio šanso gali tekti ilgokai palaukti.

„TweakTown“ šaltiniai teigia, kad yra pagaminta labai mažai RTX 3000 serijos vaizdo plokščių ir tai tikriausiai bus pati mažiausia naujo produkto pasiūla per daugelį metų. Tokį išleidimą galima pavadinti tiesiog popieriniu, produktas išleistas, bet jo nusipirkti nėra galimybės. Kompanijos pastaruoju metu labai pamėgo šią strategiją, nes nori naują produktą į rinką išleisti kuo anksčiau, bet realiai jo pasiūlyti negali. Teigiama, kad situacija su RTX 3000 serija nepagerės iki metų pabaigos.

Kol kas nėra aišku, kokios priežastys lėmė RTX 3000 vaizdo plokščių trūkumą. Galimai, „Samsung“ nesugeba prigaminti reikiamo kiekio lustų, nes yra daug gandų, kad techprocesas dar nėra subrendęs ir sveikų lustų kiekis yra per mažas.

14 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Visi į skelbimus sudėjo savo plokštes, įdomu ką pirks 😀

  2. Gnytasis parašė:

    Aš galvočiau, kad jie stums laika ir taip luktels šiek tiek kokias kainas amd pristatys su naujais produktais, o paskui bus stebuklingai pilnos lentynos su korekcija kainu i kaškuria pusę.

  3. SoTOP parašė:

    Aš sakyčiau ne tiek pasiūla bus maža, bet paklausa bus ypač didelė. Jeigu tokių prastų kortų kaip RTX 2000 vis tiek pradžioj trūko, tai čia bus daug blogiau.

  4. Povilas parašė:

    Ner kur skubet kai GTX 1080TI dar vis geriausia korta 😀 tegul tik perka, jensenas prikeps uztektinai visiems 😀 is esmes tai tik del cyberpunk bus labai perkamos nes didelis hype, o kam neidomus RT tai 1080TI dar sociai gali naudoti 1440p

  5. svabas2 parašė:

    sveiki, turėčiau rašyt skiltyje naudingos naujienos ir nuorodos, bet kol kas nesigauna sukurt profilį forume. Ne tik sukūriau naują profilį, bet ir mečiau gert ! ir noriu pradėt naują gyvenimo puslapį, surinkinėt naują buildą !!!

  6. svabas2 parašė:

    gal administracija galėtų atnaujint mano seną forumo profili?

  7. Neveris parašė:

    Nu va. pardaviau savo RTX 2080 Ti , gavau 580 😀 o dabar pc be vga 😀

  8. blacksilentbox parašė:

    Savo 2080ti į skelbimus jau įdėjau seniau, buvau užsidegęs parduot, bet dabar noras nukrito, nes kai prisiminiau koks vargas buvo per deficitą gauti kažką, tai ir numušė entuziazmą. O likti per būsimą karantiną su tuščia dėže nebesinori. Tai geriau rizikuoju nieko nebegauti, bet prieš keičiant žinoti dėl ko keičiu ir kiek tai kainuos, ir apskritai ar apsimokės ant mano 1080p raiškos.

    • Guja parašė:

      blacksilentbox-regis tavo 2080ti per akis ant 1080p raiškos.2080ti skirta mažiausiai 2560×1440 raiškai.Manau drąsiai gali praleisti šią serija.Nebent nori 30 serijos privalumu,paskaityk prieš tai buvusi straipsni apie naujas NVDIA technologijas.Abejoju ar verta mesti pinigus,nebent ten kažkas TOKIO bus..

      • neblogai parašė:

        Dalis technologijų veiks ir ant Turing ar net senesnių- pvz veiks antilag atitikmuo, ir lyg ir nVidia IO (ar kaip ten vadinasi).

      • blacksilentbox parašė:

        Jeigu be RTX efektų – tai tuomet tikri daug kur pakankamai. Bet kai tikslas yra 100+ FPS, ir nori bent RTX low / minimum užsidėti kartu su high / ultra quality, tai ne visur tas gaunasi. Žaidimai be RTX irgi pastriginėja – AC Odissey sukasi maždaug 75-85 FPS, dabar RDR2 eina maždaug 70-80 FPS. Tiesa, monitorius yra 2560 x 1080, o procas 8700k. Tačiau jeigu tik uždedi RTX middle / high (pilnai perėjau Battlefield 5, SotTR, Metro E), tai mačiau nukritimą ir iki 40 FPS. Bet pati nemaloniausia vieta yra tai, kad kuomet susijungia rimtesnis RTX efektas (pavyzdžiui, laužas ar sprogimas), tai gauni tokį FPS nukritimą, kad net nemalonu. O Battlefield realizacija ant middle / high tai apskritai neįmanoma buvo žaisti pačiame pirmame story, nes šlapia / aplyta žemė visa net švytėjo „užertėiksintais“ lietaus atspindžiais, teko išsijungti. Ir su RTX On daug detalių išnyksta šešėliuose, ir neberandi kokių durų ar kokio „loot’o“. Tai jeigu būti RTX fanu, tai reiktų keisti, bet kuo toliau, tuo labiau atvėstu. Niekuo nesiskundžiu, čia gi tik hobi, nei darbas, nei sportas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.