Atrastas „Half-Life 3“ prekinis ženklas (atnaujinta)

„Half-Life“ serijos fanų akys vėl prisipildė kibirkščių: „NeoGAF“ bendruomenės iniciatyva pavyko aptikti „Half-Life 3“ prekinį ženklą, kuris susietas su žymomis "Computer game software; Electronic game software; Downloadable computer game software via a gloval computer network and wireless devices; Video game software". Fanams tai atrodo išties daug žadančiai.

Rugpjūčio mėnesį patekus į „Valve“ pakeitimų registrą pavyko išsiaiškinti, kad kūrėjas dirba su dviem projektais: „Left 4 Dead 3“ šaudykle ir „Source Engine“ grafiniu varikliu, kuris turėtų sulaukti atnaujinimo. Abu vystomieji projektai kartu su užsimintu „Half-Life 3“ buvo atskleisti nutekintame vidiniame „Valve“ laiške dar birželio mėnesį. Šįkart informacija apie galimą „Half-Life“ tęsinį buvo aptikta kompanijos vidaus rinkos institucijose, susijusiose su Europos derinimo tarnybomis (OMIH).

Priminsime, kad belaukiantieji „Half-Life 3“ tapo savotikšku pajuokos objektu: antroji frančizės dalis dienos šviesą išvydo prieš devynis metus, o paskutinis papildymas buvo išleistas 2007 metais.

Atnaujinta:

„Half-Life 3“ prekiniam ženklui neužsibuvus OMIH svetainėje (jis buvo pašalintas), galima spėti, kad tai tebuvo dar vienas netikras kabliukas patikliems internautams bei gerbėjams. Jei OMIH tiesiog atmetė „Half-Life“ 3 ženklą, tai „Portal 3“ yra nuodugniai egzaminuojamas, kuris buvo pastebėtas dar spalio 2-ą dieną.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.