Atskleista Office 2010 pasirodymo data, įdomi reklaminė kompanija

Pranešama, kad naujoji programinės įrangos giganto Microsoft biuro programų paketo versija Office 2010 rinkai turėtų būti pristatyta jau kitų metų birželio mėnesį. Kompanija kol kas siūlo išbandyti viešąją bandomąją versiją.

Taigi, šiuo metu kiekvienas norintis turi galimybę išbandyti viešąją bandomąją versiją (angl. beta). Tikėtina, kaip ir ankščiau, kad pilnoje programų paketo versijoje bus Word 2010, Excel 2010, Access 2010, Outlook 2010, PowerPoint 2010 ir kitos naujos programų versijos.

Microsoft taip pat pirmą kartą nusprendė pristatyti tiek 32, tiek ir 64 bitų biuro programų paketo versijas. Gigantas siūlys ir nemokamą Office Starter 2010 paketą, tačiau jis bus išlaikomas reklamos bei turės apribotas Word, Excel bei PowerPoint programų funkcijas.

Kompanija pradėjo ir ganą juokingą reklaminę kompaniją, apie kurią daugiau galite sužinoti užsuke čia. Mes, tuo tarpu, apačioje pateikiama jos pavyzdį.



7 Komentarai

  1. Saydo parašė:

    jei pasirodys LT versija su klaidų taisymu, tada praneškit, atsisiųsiu, nes kolkas be klaidų taisymo 0 verta programa 🙂 jau geriau 2007 naudot..

  2. BigMan parašė:

    ne cia pataikej su savo pranesimais..

    i tema:
    man pasirode, gan idomus video. Toksai netradiciskas, su kuo ir labai sveikintinas dalykas.. pamenat kazkada buvo xfx maitinimo blokas, su irgi gan netradiciska reklama.. manau tokios reklamos pradeda ateiti i manda 🙂

  3. ligonis parašė:

    0:32 😀

    BigMan: xfx maitblokio reklama buvo visiskai neskoninga nesamone, kuria tikejosi pazaist 13meciu mintim 🙂
    cia tikrai gerai padaryta reklama.

  4. BigMan parašė:

    ligonis: as turejau omeny pacia ideja.. nes ideja yra panasi.. tik, kad kitaip igyvendinta 🙂

  5. tomaxsas parašė:

    Saydo, o gal paciam reiktų ismokt lietuviu kalba?;)

  6. kasharas parašė:

    šitos MS reklamos tai ko gero vienos geriausių IT srityje 😀 ypač \"Office The Movie\" ankstesnis traileris 🙂

  7. Saydo parašė:

    Reikėtų, tomaxai, bet rašant didelius darbus po 20-40 psl net ir mokant Lt kalbą įsivelia klaidų ir tada klaidų taisymas lb reikalingas. Jei netaiso, vadinasi tenka laukti nebe beta versijos.. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.