Artėja naujasis Prince of Persia žaidimas

Prince of Persia serijos žaidimų fanai turbūt nudžiugs išgirdę, kad Ubisoft dirba prie naujo serijos tęsinio, kuris turėtų pasirodyti kartu su naujuoju Prince of Persia filmu.

Rašoma, kad žaidimas yra numatytas 2010 metų gegužei ir pasirodys žaidimų kompiuteriams. Apie asmeninę kompiuterių versiją kūrėjas neužsimena. Nepaisant to, kad naujojo žaidimo veiksmas tęsis Prince of Persia istorijos labirintuose ir naudos originaliųjų serijų elementus, kompanija žada pristatyti tam tikras naujoves žaidimo valdymo mechanizme.

The Sands of Time filmas, kuriame vaidins Jake’as Gyllenhaalis, taip pat yra numatyti kitų metų gegužės pabaigai, o pasirodysiantis žaidimas turėtų paskatinti pažiūrėti ir filmą. Žinoma, šiuo metu informacijas apie žaidimą, kaip ir filmą, nėra labai daug, tačiau artimiausiu metu mes turėtume sužinoti daugiau.

4 Komentarai

  1. ligonis parašė:

    kazkas kuzda, kad arba vienas arba kitas bus didziausia nesamone skirta tik padidint kito populiarumui…
    …nors gal ir abu bus meslas 😀

  2. Fostil parašė:

    Na paskutinis pricas buvo man asmeniskai best game, bet kai ubis padejo ant pc useriu, tai velniop tuos ubius. 🙁

  3. Crembo parašė:

    Paskutinis Prince of Persia buvo labai gerai, ir labai norėčiau pamatyt jo tęsinį, įdomiai ten susirezgė istroija 🙂

  4. jostis parašė:

    Jeigu žaidimas bus pagal filmą, tai bus paremtas Sands of Time istorija, kuri jau kaip ir užbaigta, o žaidimas dar nėra toks senas, kad jį reiktų atgaivint. O kas liečia naują istoriją, tai jinai tikrai taip neužkabino kaip SOT trilogija, nors kaip baigsis visgi įdomu, todėl geriau Ubisoft nešokinėtų nuo vieno prie kito.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.