Baigėsi „Windows 7“ gyvavimo ciklas

Sausio 14 dieną „Microsoft“ oficialiai pabaigė „Windows 7“ operacinės sistemos palaikymą, o tai reiškia, kad operacinės gyvavimo ciklas baigėsi. Dar ir dabar daug kompiuterių savyje turi „Windows 7“ operacinę sistemą, o naudotojai net nežada atsinaujinti. Kiekvienas turi savo priežastį, bet jei to nedarote vien dėl to, kad nenorite pirkti „Windows 10“, tai žinokite, kad net dabar galima su „Media Creation“ įrankiu iš „Windows 7“ į „Windows 10“ atsinaujinti nemokamai.

Kadangi „Windows 7“ baigė savo gyvavimo ciklą, operacinė sistema nebegaus jokių atnaujinimų, tarp jų ir saugumo atnaujinimų. Taip pat operacinei sistemai nebus suteikiamos ir naujos funkcijos.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Win10 ok. Stabilumas tinka.
    Bet…
    Kada tie MS kraugeriai sutvarkys login ekrano kvailystes, kada padarys viena paprasta settings priejima (o ne control panel app :D)
    Kada baigs ta build’u pasiutpolke…po kurio tik pievos atsiranda, jokio normalaus naujo funkcionalo…
    Panasu, kad ties Win10 MS ishsikvepe…kaip dabartinis Holivudas…remake, remake
    Tai ir Win10 bus tokia 10 metu ?

    • kernelis parašė:

      Windowsai turi islaikyti ilga atbulini suderinamuma, todel viduriuose smarkiai keistis ir negali. Tai ir keicia UI, bei sudniekius visokius, nes daugiau kaip ir nera ka 🙂 Shell’a principe.

      Man pagrindinis trukumas pas W10 tai i viena kruva sudetas mobile ir desktop UX. Arba viena, arba kita reik daryt, nes dabar tai sabakstynas ten.

      • ojojoj parašė:

        Del to „trukumo“ tai kiekevienam savo 😉 as pvz su MSMG ToolKit viska istrinu ko man nereikia, kai tik MS isleidzia „update“ kas mazdaug pusmeti. Beje pastaraji karta pirma karta per savo gyvenima neidejau IE ir nebeidesiu ateityje, nes atsirado pagaliau nauja narsykle B****(Cenzuruoju), kuri pakeite pilnai man ta sena IE. Mano atveju naudoju „plika“ Win10pro tik su integruotu .Net Framework ir Media playeriu (del GTA5). Viskas! 🙂 ir reziume svarus, grazus, greiti Win10 tik su 52 servisais 😛

        • EgidijusL parašė:

          Pamokėlę padaryk

        • kernelis parašė:

          Tai as Windows is viso nenaudoju, tik darbe kartais su Windows 10 tenka patestuot iranga ar veikia.

          Rasiau apie out of the box as. Jeigu ten kazkoks toolsas visas tas plansetofonines nesamones gali pasalinti tai cool. Bet man kaip linuxistui Windows 7 buvo geriausi. Ir Windows 2000 Pro. Desktopinis UX buvo be jokiu issikalinejimu 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.