Balandžio 28 dieną bus oficialiai pristatytas „LG G4“

Kito mėnesio pabaigoje Korėjos giganto organizuojamame renginyje, į kurį jau siunčiami kvietimai, oficialiai debiutuos naujos kartos flagmanas – išmanusis telefonas „LG G4“.

Šio telefono pristatymas vyks visame pasaulyje – Niujorke, Londone, Paryžiuje, Seule, Singapūre ir Stambule. Oficialiuose kvietimuose galima rasti užuominą, kad būsimasis „LG G4“ savo dizaine turės odos. Anksčiau sklidusiuose ganduose jau buvo iškelta prielaida, kad Korėjos gamintojas sutelks dėmesį į aukštos kokybės medžiagas naujame flagmane.

Pasak gandų, „LG G4“ turės „Qualcomm Snapdragon 808“ mikroschemų rinkinį su 6 branduolių procesoriumi, 3 GB operatyviosios atminties, 32 GB vidinės atminties ir 5,5 colio QHD ekraną. Taip pat galima įskaičiuoti 16 MP pagrindinę ir 8 MP priekinę kameras.

3 Komentarai

  1. CactusDude123 parašė:

    Eh, gaila kad bus tas niekam tikes Snapdragon’as…

  2. IFeelYou parašė:

    Neblogi dabar Androidai, be 6 branduolių neveikia…

  3. Povilas parašė:

    Oda?:-) 🙂 Nu kam jie taip, oda labiau tinka avalynei, tobulas modernus telefonas, tai ekranas su kuo mazesniu remeliu, arba isvis be jo, stiklas, su kazkokiu is sonu prabangiu materialu, jau technologijos tai laisvai leistu padaryt, nesuprantu ko jie laukia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.