„Battlefield V“ partneriu bus „nVidia“

DICE, kurdami „Battlefield“ žaidimus seniau bendradarbiavo su AMD, bet naujos žaidimo dalies partneriais taps „nVidia“. DICE sako, kad jie nori partnerio, kuris turi tokią pačią aistrą asmeninių kompiuterių žaidimams kaip ir jie. Jų talentinga komanda kartu su pažangiomis „nVidia“ žaidimų technologijomis žada sukurti geriausios fizikos, didelio įsitraukimo ir puikiai atrodantį žaidimą – „Battlefield V“.

„nVidia“ žada kūrėjams padėti su savo įvairiomis technologijomis, kurios žaidimą padarys dar geresniu, nes sparta bus optimizuota, kad sukurtų kuo geresnę patirtį žaidėjams. Panašu, kad žaidime išvysime ne vieną „GameWorks“ efektą, kuriuos ne visada mėgsta žaidėjai dėl labai didelio spartos praradimo.

„Battlefield V“ bus išleidžiamas spalio 19 dieną.

6 Komentarai

  1. Minde parašė:

    ka as pats zaidziu si zaidima ir turiu nemazai pazistamu, taip pat ji zaidzianciu, tai visus nervina nusovimai per sienas, uz sienu, keisti lagai, magijos, keistos balansavimu optimizaciju sistemos ir kitas briedas. Po to patirto briedo (kurio nebuvo senesnese versijose) tai ne kiek nezavi naujas btf.

  2. adex parašė:

    na ka bus dar vienas sugimpintas zaidimas

  3. ManC parašė:

    Ačiū, dabar užsimaniau palošt Bad Company 2…

  4. SarzzeR parašė:

    Pats trailer’is, tai ne kažką, visko prikišta, kaip koks filmas. Reikia palaukt normalaus gameplay. Bet šiaip, tai labai įdomiai atrodo, neblogi atnaujinimai. Laukiu Battlefield 5.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.