„Battlefield V“ sparta

„Battlefield V“ žaidimo oficialus išleidimas suplanuotas lapkričio 15 dieną, bet jau dabar žaidimas prieinamas „premier“ naudotojams, tad galime pamatyti spartos rezultatus įvairiuose šaltiniuose. Šį kartą pasitelksime „Guru3D“ ir „TechPowerUp“ tinklapių rezultatus, kad susidarytume nuomonę, kaip veikia žaidimas su įvairias procesoriais ir vaizdo plokštėmis.

Reikia paminėti, kad „Battlefield V“ žaidimo partneris kaip ir yra „Nvidia“, bet žaidime tikrai geriau pasirodo AMD vaizdo plokštės kai lyginama su tiesioginiais konkurentais. RX 580 laimi prieš GTX 1060 6 GB, o „Vega 56“ laimi prieš GTX 1070 ir net tam tikrose rezoliucijose lenkia GTX 1080. Jei norite daugiau informacijos apsilankykite „Guru3D“ ir „TechPowerUp“ tinklapiuose.

7 Komentarai

  1. pasimetes parašė:

    Neįdomūs iš dalies šie rezultatai. Ray tracing reikia laukti.;/ Bent jau normaliau viršijo 60fps ant 4k, o ne +- ties ~60fps.

  2. MMM parašė:

    drtx12 buvo sukurtas, kad butu spartesnis uz 11. Ir teoriskai jis tikrai spartesnis, tai ypac turetu pasimatyti ant silpnesniu, bet daugiau branduoliu turinciu procesoriu. Dar variantas yra, kad jei specialiai butu kurtas zaidimas ant drtx12, tas zaidimas butu spartesnis lyginant ant drtx11, nes galetu didesni kieki GPU loado perduoti procesoriui (3D efektai vistiek naudoja CPU, pvz vandens bangavimas)

  3. aiwaris parašė:

    siaip pan situacija ir su cod bo4 kuris tai pat tipo geriau optimizuotas nvidia bet geriau pasirodo AMD vga aisku zemesneja klaseja gpu nes aukstos kalses gpu AMD kaip ir neturi tai nera ko ir lyginti.

  4. DziugoSuris parašė:

    AMD>Intel’is nebent turi stora pinigine isigyti 8os kartos i7 intel cpu ar netgi i9 9900k vien del to, kad visi cpu iki 8s kartos tiek BFV/tiek BF1 kencia nuo melt down’;o sukelto performance reduction. @NewDiamond kazkurioje is naujienu skiede, kad GPU labiau crucial komponentas performance esme zaidimuose kas yra marazmai-draugo 770 4gb geriau performina uz manaja rx 580 8gb kadangi pas ji 4770 o pas mane i5 4th gen. praktiskai siame tittle better cpu=higher performance(higher gpu power utilization). AMD nekencia nuo melt down;o tiek, aisku buna tu dropu bet tikrai ne taip tragiskai kaip su inteliu.
    intelis su microsoftu iskastravo tiek w10 tiek w7 su melt down’u kas pakirto zaidimu kaip BF1/BFV performance. high end cpu tapo privalomas arba amd ryzen’as.

  5. DziugoSuris parašė:

    visi kiti zaidimai neiskaitant BF1/V is ju serijos veikia kaip pridera… cia tik su sitais dviems yra problemu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.