Belaidė Razer Naga versija

Pasaulyje pirmaujanti, aukščiausios klasės kompiuteriams skirtą periferiją gaminanti, Razer kompanija išleidžia belaidę ir kiek patobulintą Razer Naga versiją – Naga Epic. Niekam nepaslaptis, jog šis graužikas yra išskirtinai pritaikytas MMO (angl. massively multiplier online) žaidėjų ratui.

Razer teigimu, galutinis Naga Epic mygtukų išdėstymo dizainas buvo sukurtas po daugiau nei 80 kartų pakartotų testų kompanijai priklausančiose laboratorijose San Franciske ir Singapūre. Razer prezidento manymu, tai vienas iš pačių patogiausių iki šiol sukurtų Razer produktų. Galbūt komandos vadovas nemeluoja, mat patobulinta Naga Epic nuo šiol turi keičiamą dešiniąją panelę – žaidėjas jam patogiausią panelės formą gali rinktis iš 3 variantų. Pasirinkimo laisvė apima ir pelės jungties prie kompiuterio tipą. Razer Naga Epic gali būti jungiama naudojant standartinį USB 2.0 laidą ar bendrauti su kompiuteriu nuotolinio imtuvo pagalba – kitaip tariant, veikti belaidžiu rėžimu. Naudojant pelę ištisai, jos įkraunami elementai turėtų laikyti ~12 valandų, na o normalaus žaidimo metu – 72 valandas. Graužike sumontuotas programuojamas apšvietimas.

Lyginnat su senąja Naga, Epic variantas turi nepakitusį 5600dpi Razer Precision 3.5G lazerinį sensorių, 17 mygtukų, iš kurių 12 valdomi nykščiu. Pelė pasižymi 1ms atsako laiku ir 1000 Hz Ultrapolling parametru.

Naujoji Razer Naga Epic Europos žaidėjams taps prieinama lapkričio mėnesį už 130€ kainą.

3 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Su žodžiu \"epic\" dažniausiai eina žodis \"fail\" 🙂 Kažin kaip su šita pele bus? 😀

  2. ToBeX parašė:

    dziaugiuosi, kad nepirkau, paprastos naga, reiks bandyt siustis sita, o sitai pelei manau tiktu \"epic item\"

  3. marazinas parašė:

    Bet akumų tarnavimo laikas tai gana menkas sakyčiau… Na, gal čia tikslumas, jautrumas pasiima savo dalį, bet nelabai praktiška sakyčiau tik tiek tarnaujanti pelė… Eilinės belaidės dabar apie metus atitarnauja su tais pačiais elementais (nekraunant ir nekeičiant).

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.