„Bethesda“ užsimena apie naują „Fallout“ žaidimą

Aišku, kad „Bethesda“ kažką turi užantyje, bet kol kas neatskleidžia kas tai yra. Socialiniuose tinkluose pasirodė detalės, kurios mums rodo, kad kuriamas naujas „Fallout“ serijos žaidimas, tiesa tai gali būti ir atnaujinta „Fallout 3“ žaidimo dalis, nes dabar labai populiaru pakartotinai išleisti žaidimus su pagerinta grafika.

Pasidalintoje nuotraukoje matome užrašą „Please Stand By“, o tai reiškia, „prašome, palaukite“. Visas paveiksliuko dizainas yra tikrai iš „Fallout“ serijos.

„Twitch“ sistemoje yra keletas transliacijų, kurios užsimena apie „Fallout 3 Remastered“ žaidimą. Ką tiksliai mums pasiūlys „Bethesda“ pamatysime ateityje.

 

11 Komentarai

  1. kernel_panikuoja parašė:

    Ziuriu AAA industrija hitina nauja „low“ – jau net ne tesinius/prequel’us daro, o reboot’us/remaster’ius.

  2. BC00 parašė:

    Kad jau ir HD packas buvo ant Fallout 4. Gal garsą dabar remasterins 😀

  3. killmer parašė:

    Jei kažką darytų su Fallout 4, reikėtų remasterinti geimplėjų ir istoriją, nes pasaulį nuostabų sukūrė, o žaidžiamumas tai toks so so. Turbūt ties ta vieta kūrėjams alus pasibaigė…

  4. EscO parašė:

    Geriau fallout 1-2 portintį ant smartfonu tai vis geriau būtų nei shelteris. O šiuo atveju ko gero kartojasi tas pats kas ir su assassins creed ar COD, melžia kol pelno duoda

    • neblogai parašė:

      Muzika prasideda taip pat kaip pirmo Fallout įžanginė daina, Ink Spots ‘Maybe’/Fallout3 „I don’t want to set the world on fire’- bet tuomet pavirsta į ‘Take Me Home, Country Roads’ apie Virdžiniją. Bet apie patį žaidimą- nežinau ką manyti. Bus ~Fallout4 tik kitoje vietovėje?

  5. SoTOP parašė:

    Nepatiko 3, nepatiko 4, nepatiko 76.

    • neblogai parašė:

      Na man taip pat F3 ir F4 nepatinka ir net nelabai egzistuoja. Bet jei netyčia paaiškėtų, kad šitai daliai pasakojimą ir dialogus rašė pirmų dalių kūrėjas Krisas Avelonė- tai tektų susidomėti ir 76. Nors vistiek turbūt tektų čiaudėti nuo banalių ‘legendary’ priešų, netikroviško pasaulio, ginklų bei jų modinimo, bei praktiškai ne-RPG žanro.

  6. GK parašė:

    Fallout orentuotas i Online. laukiam E3

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.