Buvęs Acer vadovas konsultuos Lenovo

Buvęs kompanijos Acer generalinis direktorius Gianfranco Lanci prisidėjo prie bendrovės Lenovo vystymo bei oficialiai užima konsultanto pareigas. Lanci savo turima patirtimi padės vadovaujant įmonės verslui visame pasaulyje bei iš esmės prisidės prie tolimesnės neseniai įsigytos Vokietijos asmeninių kompiuterių gamintojos Medion integracijos.

Acer vadovo postą Gianfranco Lanci paliko praėjusį kovą po nesutarimų dėl tolimesnės Taivano kompiuterių gamintojos strategijos krypties. Lenovo Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos (EMEA) padalinio atstovė spaudai patvirtino, kad Lanci prisidėjo tam, jog patartų Kinijos korporacijai kaip sustiprinti savo mažeminės prekybos operacijas.

„Galiu patvirtinti, jog Gianfranco Lanci turi sutartį su Lenovo kaip konsultantas su tikslu pasidalinti savo patirtimi vartotojų sferoje, padedant Lenovo sukurti verslo vartotojus“, – teigė Lenovo atstovė spaudai.

„Kaip mūsų konsultantas, Gianfranco atneš į Lenovo metus patirties ir įžvalgų, kurios padės sustiprinti mūsų augantį pasaulinį verslo vartotojų tinklą. Talentingi žmonės prisijungia prie Lenovo dėl mūsų atsidavimo asmeninių kompiuterių industrijai“, – teigė Lenovo generalinis direktorius Yuanqing Yang.

Dėl po IBM asmeninių kompiuterių padalinio įsigijimo kilusių problemų sprendimo Lenovo per vėlai įžengė į Europos rinką ir nesugebėjo užmegzti solidžių santykių su stambiaisiais mažmenininkais, o tai, kaip žinia, neleidžia kompanijai išnaudoti viso savo potencialo.

Tuo tarpu Gianfranco Lanci vis dar palaiko puikius ryšius su tiekimo grandinės atstovais, o tai tikrai turėtų prisidėti prie Lenovo išsikelto tikslo – šiemet tapti antra pagal dydį asmeninių kompiuterių gamintoja. Prie šio siekio prisidėjo ir jau minėtas vokiečių asmeninių kompiuterių giganto Medion įsigijimas.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.