„CD Project Red“ pradeda „Witcher 4“ kūrimą

„CD Projekt Red“ suformavo daugiau nei 400 kūrėjų komandą, kuri pradės darbą prie „The Witcher 4“. Tai ji padarė sausio mėn. ir pridūrė, kad kuriant būsimąjį žaidimą bus naudojamas dirbtinis intelektas. Tačiau vienas iš generalinių direktorių Adam Badowski teigė, kad dirbtinis intelektas nepakeis žmonių; jis tiesiog bus naudojamas siekiant užtikrinti efektyvesnį kūrimą ir galbūt išvengti klaidų, padarytų kuriant „Cyberpunk 2077“.

Iš tiesų prie „Polaris“ (kodinis „The Witcher 4“ pavadinimas) dirbanti komanda išaugo iki 403 darbuotojų, t. y. maždaug dviejų trečdalių viso CDPR personalo. Daugelis jų pamažu atkeliavo iš „Cyberpunk 2077“ komandos.

Nepaisant didelio darbuotojų skaičiaus, žaidimas vis dar yra parengiamajame gamybos etape. Tačiau, kadangi komanda anksčiau laiko pasiekė vadovybės nustatytą darbuotojų skaičių, projektas gali būti pradėtas gaminti iki 2024 m. antrojo pusmečio, o ne po jo, kaip anksčiau prognozavo Badovski.

Kol kas per anksti spėlioti apie galimą „Project Polaris“ išleidimo datą, tačiau CDPR anksčiau yra sakiusi, kad visą trilogiją planuoja išleisti per šešerius metus. Darant prielaidą, kad kiekvienas žaidimas kuriamas dvejus metus, o pirmasis pradedamas gaminti iki rugsėjo, kitą „Witcher“ žaidimą galėtume išvysti 2026 m. rudenį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.