CES 2017: Viskas, kas buvo parodyta apie „Vega“

AMD CES 20107 parodos metu buvo žadėjusi visus apšviesti kaip atrodo „Vega“ grafikos procesorių architektūra. Panašu, kad informacijos gavome, bet nieko konkretaus vis tiek nežinome. Skaidrėse minima, kaip viskas pagerinta ir patobulinta, bet to sulaukiame su kiekvienu naujo produkto pristatymu. Tad norint viską įvertinti, reiks pirma pamatyti „Vega“ vaizdo plokštes realybėje. Jūsų akims pilna „Vega“ architektūros prezentacija. Skaidrės paimtos iš „VideoCardz“ tinklapio.

Toliau dalinamės AMD pateiktais video, kuriuose šnekama apie „Vega“.

Galiausiai saldžiausia informacija. Pasirodė nuotraukos, kuriose matomas „Vega“ grafikos procesorius, o šalia jo du HBM2 atminties bokštai. Taip galime tikėtis maksimalaus 16 GB atminties buferio. Įvairiais paskaičiavimais, „Vega“ lustas yra 520 – 540 mm2 ploto. Kitaip tariant, kiek didesnis nei GP102, aptinkamas „GeForce GTX Titan X“. AMD kol kas neatskleidė jokios oficialios datos, kada galime tikėtis vaizdo plokščių su „Vega“ grafikos procesoriais. Orientyras išliko tas pats – pirmoji metų pusė.

   

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    bet tai kad saltiniai raso…kad VEGA gali buti tik antrame pusmetyje…cia tai baisoka 🙁 Jau geriau Ryzen eitu i gala, o VGA anksciau

  2. IFeelYou parašė:

    Na Radeon Pro ir 16 GB HBM2 atrodo tikrai įspūdingai, bet tas laukimas biški erzina, galėjo nors daugiau testų ant 4K pabert kad žmonės bent žinotų ko laukia, nes dabar tai tik visko 2x daugiau ir tiek.

  3. koloniukas parašė:

    Nu tai čia kol raudonieji vegos neišleis, tol žalieji 1080ti taip pat. Lieka tiktai laukti.

  4. ziogzzz parašė:

    begalinis laukimas i niekur… 😀

  5. Minde parašė:

    na isleis, grazu, bet zaisti nelabai yra ka 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.