Cgates taps antru pagal dydį interneto tiekėju Lietuvoje

Bendrovė Cgates, teikianti to paties pavadinimo telekomunikacijų paslaugas, pasirašė pirkimo-pardavimo sutartį dėl 100 procentų vienos iš Mikrovisatos įmonių grupės bendrovės, tai yra Mikrovisatos TV, akcijų įsigijimo. Sandoris, kurio vertė neskelbiama, bus baigtas gavus Konkurencijos tarybos leidimą.

„Bendrovė Mikrovisatos TV klientų vertinama dėl gero aptarnavimo, paslaugų kokybės ir solidaus prekės ženklo. Tikimės, kad dviejų stiprių rinkos žaidėjų susijungimas leis abiems dar labiau sustiprėti, ir klientams galėsime pasiūlyti dar kokybiškesnes ir įvairesnes paslaugas už konkurencingas kainas, – sako UAB Cgate generalinis direktorius Paulius Dambrauskas. – Sustiprintos pajėgos suteiks mums galimybių pateikti klientams naujų produktų bei geriau atstovauti jų interesams derantis su Lietuvos ir užsienio TV programų turinio tiekėjais.“

P. Dambrausko teigimu, įvykęs sandoris atveria Cgates kelią teikti telekomunikacijų paslaugas Kaune ir tapti didžiausia po TEO mokamos televizijos ir fiksuoto plačiajuosčio interneto teikėja Lietuvoje.

Pasak vieno iš bendrovės Mikrovisatos TV akcininkų Sigito Kavaliausko, parduoti sėkmingai veikiančią bendrovę nuspręsta tik sulaukus visapusiškai gero pasiūlymo. „Per daugelį metų auginta bendrovė tampa tarsi savas vaikas, todėl nesinori jos patikėti bet kam, – pabrėžia S. Kavaliauskas. – Labai džiaugiamės, kad pirkėjas yra būtent Cgates. Nė kiek neabejojame, kad mūsų klientai pereina į patikimas rankas – jiems bus užtikrintos tikrai kokybiškos paslaugos.“

Po bendrovių susijungimo, bendras Cgates abonentų skaičius sieks 180 tūkst., o bendra apyvarta bus 50 mln. litų. Esamiems Cgates ir Mikrovisatos TV abonentams paslaugų teikimo sąlygos, numatytos sutartyse, nesikeis, rašoma pranešime spaudai.

6 Komentarai

  1. algiz parašė:

    Turiu mikrovisatos interneta ir tikrai veikia be priekaistu, dabar tai prisiklauses perpirkeju atsiliepimu pradedu bijoti del ateinanciu pakitimu.. ir paslaugu kokybes prastejimo.. tikiuos tai tik nuogastavimai..

  2. SB parašė:

    algiz>Pats turiu Mikrovisatos 1gbps internetą ir tikrai nesiskundžiu jo kokybe. Tikiuosi, jog Cgates nesumaus visko.

  3. algiz parašė:

    Man kaip eiliniam vartotojui uztenka ir to 100 mb/s esme tik bijau, kad kainos kils nes ka nupirko iki tol cgates tai kele kainas, keite salygas ir tt… nors aisku Kaune visada gali meganeta pasiimti..

  4. Atavar parašė:

    Metus laiko lygegriaciai turejau analogiskus Meganet\’o ir Mikrovisatos planus (namie 2 PK), tai kai atejo laikas apsisprest kuri viena pasilikti, o kurio atsisakyti – nekilo jokiu dvejoniu.

    Kol nera problemu abu (prie analogisku planu) veike praktiskai vienodai. Bet va problemu skaicius ir kas nemaziau aktualu, klientu aptarnavimo kokybe ir profesionalumas – nesulyginamai skirtingiir vienareiksmiskai Meganet\’o puseje. Nera net ko lyginti.

    Pazystamas per 5 namus gyvena – tas irgi jau ant ribos siusti Mikrovisata po velniu. Kol veikia – tai viskas ciki. Bet problemu daznumas, problemu registravimas ir ju sprendimas po siolei senam lygyje, kai jo pasiklausau 😀

    Cgates kiek zinau irgi neziba tais klausimais – taip kad… pokyciu i gera manau tiketis tikrai neverta.

  5. daimonass parašė:

    Turiu Cgates interneta apie 8 men, jai lyginant su skynet\’u tai kaip dangus ir zeme.. Cgate laimi visur. Kokybe pakankamai nebloga, internetas buvo dinges 1-2 kartus kokiai valandai, paskui vel atsirasdavo… O siap jokiu nusiskundimu.

  6. klasiokas parašė:

    O dar netapo? siaip <a href="http://joanathinks.wordpress.com">cgates</a&gt; geras internetas. uz kava tai geriau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.