„Cherry“ praneša apie žemo profilio mechaninius MX jungiklius

Mechaninės klaviatūros yra labai vertinamos dėl savo tikslumo. Jas labai mėgsta ne tik žaidėjai, bet ir renkantys daug teksto. Iki šiol mechaninių žemo profilio klaviatūrų pasiūla yra labai ribota, bet panašu, kad tai greitai pasikeis, nes „Cherry“ praneša apie savo žemo profilio mechaninius jungiklius.

Žemo profilio mechaninių klaviatūrų ypač didelis poreikis jaučiamas žaidėjams skirtų nešiojamų kompiuterių segmente. Iki šiol čia dažniausiai buvo montuojamos membraninės klaviatūros. Naujieji žemo profilio „Cherry MX“ jungikliai yra vos 11,9 mm aukščio, arba 35 % žemesni nei standartiniai jungikliai. Nepaisant sumažėjusio aukščio jungikliai išlaikys visą funkcionalumą, taip mums žada „Cherry“. Naujieji jungikliai turės 3,2 mm eigą, standartiniai turi 4 mm eigą.

Pirmiausia turėtume sulaukti „RGB MX Red“ žemo profilio jungiklių, kurie turės permatomą apvalkalą. Tokie jungikliai bus montuojami ir nešiojamų kompiuterių ar įprastas klaviatūras. Vėliau sulauksime paprastų „Red“, „Blue“, „Brown“ ir „Black“ jungiklių. Konkrečios datos, kada pasirodys nauji produktai nepateikiama.

1 Komentaras

  1. BC00 parašė:

    čia jau daug įdomiau nei kokia nauja klavišų spalva 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.