Krenta kripto valiutų vertė

Jei nors kiek domitės kirpto valiutų pasauliu, tai pastebėjote, kad krenta kripto valiutų vertė. Mažėja ne tik „Bitcoin“, bet ir kitų kripto valiutų vertė. Jei pažiūrėtume į „Bitcoin“ vertę, ji prieš savaitę buvo apie 12 000 €, rašymo metu „Bitcoin“ kainuoja apie 9 200 €. Tai yra beveik 25 % mažiau. Panašiai sumažėjo ir kitų valiutų kaina.

Su kripto valiutomis dėl nieko negali būti tikras, bet manoma, kad šis vertės kritimas kyla dėl Pietų Korėjos noro apriboti, o gal ir visai uždrausti prekybą kai kuriomis valiutomis. Pietų Korėja visai norėtų uždrausti anoniminių valiutų prekybą, tokių kaip „Monero“ ar „ZCash“. Tuo pačiu norima apmokestinti pajamas, gautas iš kripto valiutų, net jei jos yra tik virtuali valiuta. Pietų Korėjos ministras Kim Dong-yeon dar pridūrė, kad vyriausybė labai rimtai svarsto klausimą dėl kripto valiutų keityklų uždarymo.

Gali atrodyti, kad viena šalis nelabai gali paveikti visos kripto valiutų rinkos, bet Pietų Korėja yra labai išsivysčiusi šalis ir jei ji priims kripto valiutoms žalingus sprendimus jie gali išplisti ir į kitas šalis.

15 Komentarai

  1. mafo parašė:

    Vakar lankiausi pas bičiulį užsiimantį kompiuterinės įrangos tvarkymu ir turintį savo verslą šioje srityje. Pastarasis nudžiugino naujiena jog nusipirko krūva RX 560 (berods) ir užsiims dabar miningu. Matai jam po pusės metų investicija (3000) atsipirks ir jis mol žino kaip savo valiutą paversti eurais. Mainins kaip tik tą Zcash. Nu nebėr žodžių, būč turėjęs laiko tai būčiau iškoliojęs… GTX 1050ti jau perlipo 200 evro ir kopia į viršų toliau (sūnui prieš metus pirkau už 140 eur). Labai vyliuosi, kad Pietų korėja įvykdys grasinimu,s o po to ir likęs pasaulis. o po to galėsiu ramiai sau GTX 1080 nusipirkt už 500 evrolitų 🙂

    • kadarai parašė:

      linki visiem prarasti investuotus pinigus, kad galetum nusipirkti pigesne vaizduske. tada kiekvienas maineris bus padevetu vaizduskiu sandelininkas ir galesi pirkti 1080ti uz 50 evrolitu is skelbiu.lt.

      • mafo parašė:

        Aš linkiu sau geros investicijos. Noriu nepermokėt du tris kartus už VGA. Man visiškai nusispjaut į kitų investicijas. Jie investuoja jie prisiima rizikas. Paskutini kartą kai investavau į fondus, atsiėmiau tik trečdalį savo investicijos (kryptis buvo rytai), niekam dėl manęs galvos neskaudėjo.

      • ZeroFM parašė:

        kadarai *
        Dėl kelių procentų idiotų turi kentėti visi kas nori nusipirkti laptop , pc ar jo dalių …

        • kadarai parašė:

          aisku, kad kainos nelogiskos, bet kokia paklausa tokios ir kainos kai pasiulos nera. tie keli procentai ‘idiotu’ pamate proga islosti ir tuo pasinaudojo.

          taip pat galima kaltinti ir visa mobiliuju telefonu rinka, kad issaugo atminties moduliu kainos 🙂

          • IFeelYou parašė:

            Ne tokie ir idiotai, jeigu sugebėjo užsidirbti didelius pinigus 🙂

            • mafo parašė:

              Jei dar yra tokių, kurie nuo kokių 2012 metų turi tarkim bitkoinų, tai nzn sunku protu suvokti pelno maržą kai nuo 5 evro kaina kyla iki 19.000 (dabar apie 11.000). Va jei jie laikė juos realiai nujausdami gerą investiciją, tai tiksliai unikalių sugebėjimų žmonės. Na dar aišku turi turėti galimybę dabar juos visus parduoti ir išsigrynint doliariais.

        • Stipena parašė:

          Nematau kad tai įtakotų laptopus. ir aišku jeigu nori užsidirbti papildomai tai jau esi įdiotas – geras mąstymas.

  2. Mindaugas Klumbis parašė:

    BTC jau 7700 €

  3. Maariux parašė:

    Vakar kažkur tv šmėžavo V. Landsbergis.
    Nejaugi bus dvigubas dublis ? Sugriauti kolūkiai ir kriptovaliutos ? 🙂
    Už kolūkius dar klausimas ar pirštu grūmoti ar padėkoti, o va už kriptovalutų nuvertimą pats šokoladinį medalį įteikčiau 🙂
    O jeigu rimčiau, tai dabar kam reikia susipirks coinus, o tada vėl viskas pabrangs. Kišenės persiskirstymas.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Didesnė tikimybė, kad žemai kritusios kripto kils dar aukščiau. Elementarus investavimo ciklas kai kuriuos paversiantis milijonieriais. Gal ir klystu, manau atsakymo dabar niekas nežino.

  4. Nukainotas parašė:

    Kai Kinija uždraudė, tai irgi krito vertė, o kas įvyko paskui, gerai žinom visi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.