„Computex 2014“: pastebėtas pirmasis „Be Quiet!“ korpusas

Vokiečių kompanija „Listan“ į tolimąjį Taipėjų atsigabeno tai, į ką investavo paskutinius du su pusę metų. Čia pastebėtas pirmasis (kol kas bevardis) „Be Quiet!“ korpusas, kuris rugsėjo mėnesį taps prieinamas juoda, sidabro ir oranžine spalvomis arba jų deriniu.

„Listan“ apie savo naująjį produktą nepanoro atskleisti visų detalių, tačiau jau dabar aišku, kad šis nors ir bus komplektuojamas su keturiais ventiliatoriais, jis bus orientuotas beieškantiems tylos. „Listan“ kūrinio vidiniai šonai ir priekinės panelės dalis pasižymės triukšmą slopinančios medžiagos sluoksniu, o viršuje turėsime dangtį su specialiomis angomis, mažinančiomis triukšmo patekimą į aplinką. „Be Quiet!“ korpusas turės mobilią HDD/SSD narvų sistemą, viršuje gebės talpinti dvigubą radiatorių, ir bus statomas ant masyvių kojų, taip padidinant oro cirkuliaciją link maitinimo šaltinio po korpusu. Visgi, greičiausiai, įdomiausia savybe taps į šoninius gaubtus integruotas judantis „kvadratas“, galintis prasiverti apie 1 cm, taip aprūpinant sistemą šviežaus oro doze.

3 Komentarai

  1. PhaNtoM parašė:

    Na, atrodo tikrai įdomiai. 🙂 Rimtas konkurentas kitiems tylių korpusų gamintojams, deja, šio kaina bus kiek perstipti… (~500-700lt)

  2. BC00 parašė:

    Some more photos 🙂
    http://www.guru3d.com/news_story/bequiet_due_to_launch_three_premium_products_this_year.html
    Turbūt įdomiausia savybė, kad HDD/SSD laikikliai bus vien iš gumos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.