„Core i9-9900KS“ TDP bus 127 W

„Intel“ visai neseniai pranešė, kad ruošiasi išleisti dar spartesnę i9-9900K versiją – i9-9900KS. Pagrindinis skirtumas tarp šių procesorių bus dažnis. „Core i9-9900KS“ galės pasiūlyti visų branduolių 5 GHz turbo dažnį. Pirmtakas tokį dažnį galėjo pasiūlyti tik naudojant vieną giją.

„Core i9-9900KS“ atskleidimo metu „Intel“ daug informacijos nepateikė, bet dabar aišku, kad procesoriaus bazinis dažnis turėtų būti 4.0 GHz. TDP reitingas prie šio dažnio bus 127 W. Visa tai paaiškėjo ASUS atnaujinus „ROG Maximus XI APEX“ palaikomų procesorių sąrašą. 127 W yra didžiausias TDP reitingas iš visų LGA1151 procesorių iki šiol.

Procesoriui veikiant 5 GHz TDP bus dar didesnis nei 127 W, bet dabar šio skaičiaus nežinome. Procesoriui atitinkamai reikės ir efektyvaus aušinimo.

„Intel“ kol kas tikslios „Core i9-9900KS“ išleidimo datos neatkleidžia, kaip ir kainos.

3 Komentarai

  1. Gnytasis parašė:

    Butu galima pajungt sildomas grindis voniai ir wc tai be jokiu problemu eitu ir vesesnis butu ir naudos namams 🙂

  2. adex parašė:

    Uzdes kaina 750, palauks kol 3950x iseis ir palygins sparta neadekvaciuose scenarijuose is to islauzdami geresni price/performance na ir zinoma paeis jiems sitas bajeris

    • Daimonass parašė:

      Na nieko čia per daug nepadarysi. Žmonės kurie nesidomi IT, jie žino tik geriausiu atveju didžiausius brand name. Intel pastaruosius 10 metų tiesiog karaliavo CPU rinkoje. Žmonės perka tai kas jiems yra girdėta/matyta. Prireiks labai daug laiko ir AMD turėtų labai daug investuoti į savo brand populiarinimą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.