„Corsair“ atšaukia partiją skystį leidžiančių „H100i RGB Platinum SE“ aušintuvų

Uždaros kilpos aušintuvai dabar yra labai populiarūs, nes jie suteikia gerą aušinimo efektyvumą ir jų nereikia stipriai prižiūrėti kaip išskirtinio dizaino skysčio sistemų. Viskas viename aušintuvų gamintojai tvirtina, kad tokių aušintuvų aptarnauti visai nereikia, bet, kaip mes žinome, kartais pasitaiko problemų ir su jais.

Paaiškėjo, kad „Corsair“ iš gamyklos išleido blogą „H100i RGB Platinum SE“ aušintuvų partiją. Šie aušintuvai linkę praleisti skystį, o tai gali stipriai pakenkti kompiuteriui. Identifikuoti paveiktus „H100i RGB Platinum SE“ aušintuvus yra gana paprasta, jų kodas turi 1852 skaičius ant pakuotės ir pačio radiatoriaus. Net jei aušintuvas dabar funkcionuoja gerai „Corsair“ nelinkę rizikuoti ir pataria „H100i RGB Platinum SE“ tiesiog pasikeisti pasinaudojant garantiniu aptarnavimu susisiekus su „Corsair“. Pakeitimas bus vykdomas nemokamai ir įsigijusiems „H100i RGB Platinum SE“ kainuos tik nervus bei kompiuterio ardymo/surinkimo darbus.

Kiti „Corsair“ AIO aušintuvai nėra paveikti. Daugiau informacijos apie esančią situaciją rasite čia.

1 Komentaras

  1. BC00 parašė:

    Buvo bairis, kad išsitraukus po keletos metų nenaudojimo vieną iš pirmųjų Arctic VGA H2O aušintuvų radau pašlapiavusias šlangeles. Su baime pajungiau korpuso išorėj, bet nepasirodė, kad leistų, tai ne visai supratau iš kur tas pašlapiavimas aplink portus prie radiatoriaus…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.