„Corsair“ nuostoliai antrame ketvirtyje siekia 11 mln. USD

„Corsair“ smarkiai veikia makroekonomika ir vartotojų pasirinkimas, o kartais ir poreikis, išlaikyti daugiau pinigų savo kišenėse. Remdamasi savo vidaus apskaitos duomenimis, bendrovė paskelbė, kad 2022 m. antrąjį ketvirtį (balandžio-birželio mėn.) visame savo versle tikisi 10-11 mln. dolerių nuostolių. Kompanija neatskleidžia, kurie sektoriai generuoja nuostolius, nes „Corsair“ turi vieną iš plačiausių kompiuterių komponentų serijų – nuo atminties, vandens ir oro aušinimo, SSD, periferinių įrenginių ir net monitorių.

„Corsair“ pastebėjo, kad jos sandėliai pradeda pildytis – ne taip, kaip bendrovės finansiniai rodikliai. Panaši tendencija yra ir kitų kompanijų sandėliuose, atsargos didėja, o pardavimai ne. Tačiau „Corsair“ teigia, kad tikisi, jog trečiąjį ketvirtį verslas smarkiai pagyvės, nes pastebėjo entuziastų lygio kompiuterinių žaidimų pardavimų augimą, kurį greičiausiai paskatino kritusios vaizdo plokščių kainos, nes kripto valiutų kasėjai atsisako savo vaizdo plokščių. „Corsair“ tiki, kad per antrąjį 2022 m. pusmetį pasieks 35 % metinį augimą, kurio, tikėkimės, pakaks, kad būtų žengta į žalą zoną.

2 Komentarai

  1. Jumaxas parašė:

    Kur nesieks klavas po 200eur ir daugiau pardavinejant…. O paskui po tokiu apzvalgu, kad daiktas geras, bet konkurentas topks pat kainuoja 2x pigiau 🙂

  2. aiwaris parašė:

    kokios ispustos kainos gaminiu tokie ir nuostoliai 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.