Corsair Neutron serijos SSD kaupikliai

"Corsair" bando dar labiau paaštrinti ir taip įnirtingą mūšį, vykstantį SSD kaupiklių rinkoje, tačiau šįkart pasirinktas ne visai įprastas ir dar nespėjęs pasižymėti koziris.

"Corsair" nusprendė nusigręžti nuo "SandForce" ir naujajai "Neutron" SSD serijai pasirinko "Link_A_Media Devices" (LAMD) pagamintus "LM87800" valdiklius. "Tai strateginis žingsnis tarp "Corsair" ir LAMD, pasidalinant abiejų pusių sukauptą spartą, kokybę ir patikimumą. Kartu mes pakėlėme SSD kaupiklų kartelę ir planuojame dar įspūdingesnių gaminių ateityje", – kalbėjo "Corsair" vadovas Thi La.

"Neutron" seriją sudarys standartiniai ir GTX serijos SSD kaupikliai. Pastarieji bus prieinami 120, 240 ir 480 GB talpos modeliais, kurių IOPS žyma sieks 90 000 operacijų, o skaitymo ir rašymo greičiai atitinkamai priartės prie 555 ir 500 MB/s ribos. Tuo tarpu standartiniai "Neutron" kaupikliai bus pasiūlyti 120 ir 240 GB talpos variantais. Jų skaitymo IOPS sieks 90 000 operacijų ir 555 MB/s greitį, o rašymo – 85 000 IOPS ir 370 MB/s spartą.

Visa "Neutron" serija turi firminę LAMD klaidų taisymo technologiją, kuri užtikrina ilgesnį kaupiklių patikimumą. GTX modeliuose papildomai integruota DSP technologija, palaikanti pastovų, nemažėjantį, SSD greitį viso jo naudojimosi laikotarpiu.

Parduotuvės užsipildyti šiais kaupikliais turėtų liepos mėnesį, kuomet ir paaiškės pastarųjų kainos. "Corsair" "Neutron" serijai suteikia penkių metų garantiją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.