Crysis 2 šiemet nepasirodys

Antroji žaidimo Crysis dalis bus išskirtinė, nes naudos naują grafinį variklį ir bus pristatyta ne tik asmeninių kompiuterių, tačiau ir žaidimų kompiuterių turėtojams. Štai vykstant EA finansinei apžvalgai žaidimų leidėjas pranešė ne kokias naujienas.

Žaidimų leidimo gigantas oficialiai patvirtino, kad šaudyklės Crysis 2 išleidimo data yra atidedama. Tiesa, ne neribotam laiko tarpui. Kompanija tikisi, kad žaidimas pasirodys dar pirmame kitų, tai yra 2011 metų ketvirtyje.

Nepaisant to, kad kompanija nenurodė atidėjimo priežasties, labai tikėtina, kad tai yra susiję su 3D palaikymu, apie kurį pusiau oficialiai buvo visai neseniai pranešta. Veikiausiai kompanijai reikia ne tik daugiau laiko užbaigti žaidimą, bet ir jį pritaikyti 3D technologijai.

7 Komentarai

  1. Saydo parašė:

    na tikrai kad naujiena nekokia..

  2. Linas parašė:

    Bus progra pasigerinti geležį prieš pasirodant šiam žaidimui 😀

  3. cepukas parašė:

    cia ir reikejo tiketis,kad nepasirodys,gi jie zadejo,kad padarys geriause saudykle is visu,kokia tik buvo sukurta ir dar keli dalykai,gi rudeni daug kitu nauju stipriu saudykliu pasyrodys,tai gal jie suabejojo ir del financines puses.O gal jie nori istikro sedevra padaryt sitoj srity. 🙂

  4. swabas parašė:

    čia aš kaltas, YouTube peržiūrėjęs vieną iš Crysis 2 treilerių, kuriame veiksmas vyksta Volstryte, parašiau komentarą, anglų kalba, kad labai nepatiko muzikinis fonas, labai sentimentali daina ir kad būtų įdomiau Žūdyt Pabaisas Volstryte, labiau tiktų sunkus metalas. Dar įrašiau į Google vertėją išverst \"..susprogdint volstrytą..\"
    Gal sutapimas bet tas treileris kitą dieną dingo, o dabar ir žaidimas atidėtas
    🙂

  5. Storasis parašė:

    Man kazkaip nelabai tas aptrupejes miestas pilnas ateiviu, labiau patiko miskuose zaudyt kiniecius (pirmoj dalyj) 🙂

  6. jtd parašė:

    Man pirmoj daly buvo smagu iki ateiviu, po to jau perdaug fantastikos

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.