„Crytek“ uždarys net penkias savo studijas

Sudėtingą „Crytek“ finansinę būklę patvirtina šiandien išplatintas pranešimas spaudai, kuriame pranešama apie studijų uždarymą Pietų Korėjoje, Kinijoje, Bulgarijoje, Vengrijoje ir Turkijoje. Uždarydama iš viso penkias savo studijas „Crytek“ ketina persiorientuoti į tai, ką sugeba geriausiai – inovatyvių žaidimų kūrimą ir su jais susijusių technologijų vystymą.

„Tokie pokyčiai yra dalis neišvengiamų žingnių kalbant apie „Crytek“ kaip sveiką ir nepertraukiai į priekį judantį verslą, kuris gali pritraukti ir ugdyti industrijos talentus. Toks apsisprendimas toli gražu nebuvo lengvas ir norėtume nuoširdžiai padėkoti kiekvienam, esamam ar buvusiam, komandos nariui už sunkų darbą ir atsidavimą kompanijai“ , – prideda vienas „Crytek“ įkūrėjų Avni Yerli.

Priminsime, kad dar 2014 metais „Crytek“ ryžosi uždaryti Jungtinėje Karalystėje ir JAV buvusias studijas. Po nemalonaus studijų skaičiaus apkarpymo 1999 metais susikūręs žaidimų kūrėjas liks vos su dvejais ofisais: vienu Kijeve ir antru Frankfurte. Tuo pačiu čia įsteigta ir „Crytek“ būstinė.

2 Komentarai

  1. Minde parašė:

    geriau parsiduotu o ne uzsidarinetu

  2. jokbon parašė:

    uzdarinejimas siaip yra pardavimas…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.