„Crytek“: Visi mūsų žaidimai dviejų metų bėgyje bus nemokami

Kompanija „Crytek“, kuri išgarsėjo šaudyklėmis „Far Cry“ bei „Crysis“, netrukus siūlys ir nemokamus žaidimus. Daugelis iš jūsų girdėjo apie didelio biudžeto, nemokamą šaudyklę „Warface“, tačiau kompanija artimoje ateityje žada gaminti tik nemokamus žaidimus.


Kaip leidiniu „VentureBeat“ interviu metu išsireiškė „Crytek“ vadovas Cevatis Yerlis, nemokami žaidimai yra ta rinka, į kurią reikia žengti. Taigi jo kompanija būtent tai ir padarys kažkada dviejų-penkerių metų laikotarpyje, nors minimas laiko skirtumas tokioje rinkoje – gana didelis.

Tokie pareiškimai, tenka pripažinti, stebina. Nors daugelis žaidžia nemokamus žaidimus, daugelis iš jų nėra taip vadinamieji „Trijų A“ žaidimai, kurių kūrimai panaudojami milijonai JAV dolerių ir daugelis darbuotojų. Verta pridurti, kad „Crytek“ visgi gali ir persigalvoti, tačiau šaudyklė „Warface“ praktiškai baigta, tad jos populiarumas be jokios abejonės ir lems kompanijos ateities sprendimus, susijusius su didelio biudžeto nemokamais žaidimais.

Parengta pagal:

TechReport

VentureBeat

1 Komentaras

  1. Jordan parašė:

    Vakar ta warface ismeginau. Visai nepatiko. Lyg ir ant cryengine, bet dx9 versija matos paleista. Pats zadimas atrodo kaip battlefield 3 kopija. Nelabai zinau i ka ten tiek daug pinigu sukiso…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.